H νέα έκδοση της MajorAlert διατίθεται από την OneWorld

H νέα έκδοση της MajorAlert διατίθεται από την OneWorld

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διάθεση της νέας έκδοσης του προϊόντος MajorAlert ανακοίνωσε η OneWorld του ομίλου Delta-Singular. Η καθημερινή ζωή και λειτουργία των επιχειρήσεων βασίζεται, εκτός των άλλων, και σε ένα πλήθος υπολογιστικών συστημάτων (servers + network nodes) που εξυπηρετούν χρήστες. Τα συστήματα αυτά, πολλές φορές συνδεδεμένα και αλληλοεξαρτώμενα, πρέπει να είναι σε συνεχή λειτουργία και με υψηλή διαθεσιμότητα, προκειμένου να εκτελέσουν το «έργο» που τους έχει ανατεθεί (πχ routers, mail servers, web servers, database servers).

Η συνεχής παρακολούθηση από μακριά όλων αυτών των συστημάτων, ο αυτοματοποιημένος έλεγχος της καλής λειτουργίας τους και η δυνατότητα άμεσης ή και αυτόματης επέμβασης προς αποκατάσταση τυχόν προβλημάτων, είναι ζωτικής σημασίας για όλες τις εταιρείες. Οι διαχειριστές αυτών των συστημάτων πρέπει να μπορούν να έχουν ιδία αντίληψη της ποιότητας και πληρότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών από τα συστήματά τους προς τους χρήστες (ή / και συνεργάτες ή / και πελάτες) τους και τα κατάλληλα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να ενημερωθούν άμεσα και να αντιδράσουν γρήγορα και αποτελεσματικά σε περίπτωση προβλήματος.

Το MajorAlert είναι μια εφαρμογή που ελέγχει την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ένα σύστημα ή / και συγκεκριμένες υπηρεσίες – λειτουργίες του, σε προκαθοριζόμενα από τον διαχειριστή χρονικά διαστήματα και, σε περίπτωση προβλήματος, εκτελεί μια σειρά από επίσης προκαθοριζόμενες ενέργειες, προκειμένου να «ειδοποιήσει» συγκεκριμένους χρήστες ή και να ενεργοποιήσει συγκεκριμένες λειτουργίες – εφαρμογές προς αποκατάσταση του προβλήματος.

Η εφαρμογή λειτουργεί σε περιβάλλον Windows NT / 2000 με εύχρηστο περιβάλλον χρήσης (user interface) σε μορφή Explorer, παρέχοντας υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας και ευκολίας στη διαχείριση, ενώ χρησιμοποιώντας τεχνολογίες XML για την αποθήκευση δεδομένων δεν απαιτεί συμπληρωματικά προϊόντα.

Με ενσωματωμένο οδηγό DVD αλλά και μονάδα δισκέτας και όλες τις απαραίτητες για τον σύγχρονο χρήστη υπολογιστή δυνατότητες διασύνδεσης, fax/modem, LΑκ.λπ. αλλά ακόμα και video-out.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή