Χρηματοδοτικά εργαλεία της Eurobank για αγρότες

Χρηματοδοτικά εργαλεία της Eurobank για αγρότες

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σειρά επαφών με τους επαγγελματίες του αγροτικού τομέα είχαν στη Θεσσαλονίκη ανώτερα στελέχη της Eurobank, στο πλαίσιο της 28ης Διεθνούς Εκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica 2020. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, κλιμάκιο στελεχών της τράπεζας, στο οποίο συμμετείχαν ο επικεφαλής της γενικής διεύθυνσης Small Business Segment Δημήτρης Οικονόμου και ο επικεφαλής του τομέα Στρατηγικής και Ανάλυσης Small Business Segment Παναγιώτης Θεοδώρου, συναντήθηκε με πελάτες και εκπροσώπους των νευραλγικών για την οικονομία κλάδων της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Στο εκθεσιακό περίπτερο της Eurobank, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρουν τα προγράμματα της τράπεζας «Business Banking Αγροτικός Τομέας» και «Business Banking Μεταποίηση», τα οποία εμπλουτίζονται συνεχώς με προϊόντα και υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες κάθε αγρότη και κάθε αγροτικής επιχείρησης. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών επικεντρώθηκε στη χρηματοδότηση «Σχεδίων Βελτίωσης» που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, στο πρόγραμμα χρηματοδότησης εξοπλισμού σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες.

Η Eurobank αναγνωρίζει τη συμβολή του αγροτικού τομέα στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, απαντώντας άμεσα και ουσιαστικά στις ιδιαίτερες συνθήκες και στις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου για την αύξηση της παραγωγικότητας και την ενίσχυση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του ευρύτερου αγροτικού τομέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή