Καμία συναλλαγή δεν είναι τυχαία

Καμία συναλλαγή δεν είναι τυχαία

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ασχολίες τυπικές, που πρέπει να χωρέσουν στην καθημερινότητα. Η εξόφληση οικιακών λογαριασμών, η ασφάλιση του αυτοκινήτου, η πληρωμή των δόσεων κάποιου δανείου αποτελούν δουλειές που «πρέπει να γίνουν». Ακόμη κι αυτές οι ενέργειες, όμως, μπορεί να κρύβουν οφέλη και λύσεις. Στην εποχή της διασύνδεσης υπηρεσιών και της επιβράβευσης των καταναλωτών, κάθε κίνηση, κάθε επιλογή, μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη για τον οικιακό προϋπολογισμό.

Για τα μέλη του προγράμματος συνολικής επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας, go4more, συναλλαγές όπως αυτές αντιστοιχούν σε πόντους οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν αργότερα, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου σε αγορές προιόντων και υπηρεσιών.

Η εξαργύρωση των πόντων μπορεί να γίνει σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων με το go4more επιχειρήσεων, το οποίο περιλαμβάνει σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καταστήματα ένδυσης, παιδικών παιχνιδιών και ηλεκτρονικών ειδών, πρατήρια βενζίνης και άλλα. Ένα δίκτυο, δηλαδή, που καλύπτει όλες τις καθημερινές μας ανάγκες.

Ακόμη, μέσα από την ανανεωμένη και πιο εύχρηστη go4more εφαρμογή, με νέο σχεδιασμό και αναβαθμισμένο περιβάλλον περιήγησης, ανακαλύπτουμε εύκολα τις σχετικές προσφορές και στο κινητό μας τηλέφωνο. Η νέα εφαρμογή go4more, όμως, λειτουργεί και εξατομικευμένα για κάθε χρήστη, προτείνοντας προϊόντα και προσφορές ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Ακόμη, μέσω του app, κάθε χρήστης μπορεί να ανακαλύπτει ποιες από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις βρίσκονται δίπλα του και να τις εντοπίζει στο χάρτη.

Καμία συναλλαγή δεν είναι τυχαία-1

Η εφαρμογή go4more προσφέρει αναλυτικές οδηγίες για το πώς κερδίζονται και εξαργυρώνονται οι πόντοι. Ακόμη, παρέχει συνεχή ενημέρωση σε κάθε μέλος του προγράμματος για το σύνολο των πόντων που έχει συγκεντρώσει από καθημερινές αγορές και τις τραπεζικές του συναλλαγές, την αξία τους σε ευρώ, αλλά και την ημερομηνία λήξης τους. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν ακόμη να προσκαλέσουν κάποιον φίλο τους και κάτοχο λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα να γίνει μέλος του προγράμματος, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο και επιπλέον πόντους.

Το go4more, επομένως, δίνει στα μέλη του τη δυνατότητα να αυξήσουν τους πόντους τους αγοράζοντας προϊόντα με τις κάρτες της Εθνικής, κάνοντας οποιαδήποτε άλλη τραπεζική συναλλαγή, ή διατηρώντας υπόλοιπο στον καταθετικό τους λογαριασμό, ενώ προσφέρει και μηνιαίες προσφορές.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε λειτουργικά συστήματα IOS και Android.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή