Mastercard – Speedex: Μειώνουμε τις αποστάσεις για αυτούς που αγαπάμε

Mastercard – Speedex: Μειώνουμε τις αποστάσεις για αυτούς που αγαπάμε

3' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Mastercard, ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex, σε μία συνεργασία που στόχο έχει να μειώσει τις αποστάσεις, αλλά και να υποστηρίξει ουσιαστικά τις ανάγκες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν καθημερινές προκλήσεις εν μέσω του COVID-19.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, για την περίοδο 22 Απριλίου έως και 22 Μαΐου, εξασφαλίζεται 40% έκπτωση σε κάθε ανέπαφη πληρωμή με κάρτα Mastercard® για αποστολές μέσω Speedex, σε μία προσπάθεια να έρθουμε ακόμα πιο κοντά με όσους και όσα αγαπάμε. Με τις ανέπαφες συναλλαγές να κερδίζουν συνεχώς έδαφος τα τελευταία χρόνια, σήμερα η ανάγκη για χρήση κάρτας για ανέπαφες πληρωμές γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ, καθώς πέραν της δεδομένης ταχύτητας και ασφάλειας που προσφέρουν, επιτρέπουν στους καταναλωτές να πραγματοποιούν τις πληρωμές τους κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, χωρίς να χρειαστεί να αφήσουν την κάρτα από το χέρι τους.

Παράλληλα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη, οι οποίοι πλήττονται ιδιαιτέρως από την πανδημία, για κάθε συναλλαγή που θα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας Mastercard – Speedex, θα προσφέρονται €3 στο νέο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, για την κάλυψη των αναγκών, όλων όσων φιλοξενούνται στη δομή.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων ενεργοποιήθηκε πρόσφατα, εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες σύγχρονες δομές, με εξειδικευμένο προσωπικό  που μπορεί να φιλοξενήσει ως και 400 αστέγους. Στόχος του Κέντρου, είναι μεταξύ άλλων, η προσφορά φιλοξενίας, σίτισης, ιατροφαρμακευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε αστέγους, με απώτερο σκοπό την κοινωνική τους  επανένταξη.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε σχετικά: «Σε αυτήν την περίοδο έχουμε βάλει ένα σπουδαίο στοίχημα και όλα δείχνουν ότι το κερδίζουμε. Είναι το στοίχημα της ανθρωπιάς και η αναμέτρησή μας με την προσπάθεια που καταβάλλει ο καθένας για μία καλύτερη κοινωνία, μία καλύτερη πόλη. Το κερδίζουμε χάρη στην ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί, δυνατοί. Όλοι μαζί, παρόντες στα δύσκολα. Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στη Mastercard και τη Speedex γιατί δηλώνουν την παρουσία τους έμπρακτα. Είναι μαζί μας και το κάνουν με πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και σεβασμού προς όλους εκείνους που έχουν ανάγκη. Στέκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν ουσιαστικά σε μία τόσο δύσκολη προσπάθεια».

Μέσα στη νέα αυτή καθημερινότητα, η Mastercard με τη Speedex μας προσφέρουν τη δυνατότητα να παραμείνουμε σε επαφή με αγαπημένους ανθρώπους και συνήθειες, μειώνοντας τις αποστάσεις, ενώ παράλληλα, υποστηρίζουν μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι χρειάζονται, περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια και το ενδιαφέρον μας.

Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Στη Mastercard βασικό μας μέλημα παραμένει να προσφέρουμε σε όλους τους κατόχους καρτών μας λύσεις που θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη. Ιδιαίτερα, μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου των Ταχυμεταφορών, τη Speedex, προσφέροντας σε όλους τους κατόχους καρτών Mastercard®, τη δυνατότητα να μειώσουν τις αποστάσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παράλληλα, στεκόμαστε δίπλα σε μία ομάδα συνανθρώπων μας που δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι, προσφέροντας βοήθεια και υποστήριξη σε μία νέα δομή – πρότυπο για αστέγους, έτσι ώστε και εκείνοι να έχουν τώρα, αλλά και στο μέλλον, όλα όσα χρειάζονται για να είναι η καθημερινότητά τους πιο εύκολη και η κοινωνική τους επανένταξη εφικτή».

Ο Σταύρος Τάκη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Speedex, δήλωσε σχετικά: «Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με μία εταιρεία όπως η Mastercard, μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα, όχι μόνο στους πελάτες μας, αλλά και σε μία ομάδα συνανθρώπων μας, οι οποίοι περισσότερο από ποτέ χρειάζονται στήριξη. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συνεργασία αυτή, καθώς σε μία περίοδο γεμάτη προκλήσεις, βοηθάμε ουσιαστικά τους καταναλωτές ενώ παράλληλα, υποστηρίζουμε το σημαντικό έργο του νέου Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, μίας δομής που φροντίζει για το σήμερα και το καλύτερο αύριο των αστέγων στην Αθήνα».

Ζούμε ανέπαφα, αλλά παραμένουμε σε επαφή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή