Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ προσφέρει 10 κλίνες ΜΕΘ και 10 μόνιτορ στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ προσφέρει 10 κλίνες ΜΕΘ και 10 μόνιτορ στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ με αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, στηρίζει έμπρακτα τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας και το έργο των υγειονομικών αρχών στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, προσφέροντας 10 κλίνες ΜΕΘ και 10 μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη, που από την πρώτη στιγμή δίνει τη μάχη ενάντια στον ιό.

Καλύπτοντας τις ανάγκες σε ιατρικό και υγειονομικό εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στέκεται πλάι και συνδράμει τους «ήρωες με τις λευκές και πράσινες στολές», το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που είναι στην πρώτη γραμμή, εκφράζοντας ένα ελάχιστο ευχαριστώ, για όσους ακούραστα προσφέρουν τόσα πολλά, σε όλους εμάς.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων και με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, δηλώνει ότι θα είναι στη διάθεσή τους για να καλύψει νέες έκτακτες ανάγκες που θα προκύψουν για την παροχή εξοπλισμού, με στόχο την ασφάλεια και προστασία ασθενών και προσωπικού.

Για περισσότερο από 50 χρόνια η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διαπνέεται διαχρονικά από τις αξίες της αλληλεγγύης, του σεβασμού και της αγάπης για τον συνάνθρωπο και αυτό δεσμεύεται να συνεχίσει να κάνει, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ:

www.barbastathis.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή