ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενημέρωση για την ολοκλήρωση τιτλοποίησης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις και τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο αυτής

enimerosi-gia-tin-oloklirosi-titlopoiisis-apaitiseon-apo-daneia-kai-pistoseis-kai-ti-diavivasi-prosopikon-dedomenon-sto-plaisio-aytis-2376560

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής της σχετικά με τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο σκοπούμενης τιτλοποίησης, η ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. η οποία εδρεύει στην Αθήνα, οδός Σταδίου 40 (Τ.Κ. 102 52) (εφεξής «Τράπεζα») ανακοινώνει ότι την 30η Απριλίου 2020 ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Ν. 3156/2003, οι διαδικασίες για την τιτλοποίηση απαιτήσεών της από δάνεια ή/και πιστώσεις καταναλωτικής, στεγαστικής και επιχειρηματικής πίστης, κατά κύριο λόγο σε καθυστέρηση ανεξαρτήτως καταγγελίας ή μη (εφεξής «Απαιτήσεις»).

Οι Απαιτήσεις μεταβιβάστηκαν στις εξής εταιρίες ειδικού σκοπού του Ν. 3156/2003 (εφεξής «Εταιρίες Ειδικού Σκοπού»), οι οποίες εδρεύουν στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, Δουβλίνο (1-2 VICTORIA BUILDINGS, HADDINGTON ROAD, DUBLIN 4, D04 XN32):

  1. GALAXY II FUNDING DESIGNATED ACTIVITY COMPANY με αριθμό καταχώρισης στο μητρώο εταιριών της Ιρλανδίας: 657099
  2. GALAXY III FUNDING DESIGNATED ACTIVITY COMPANY με αριθμό καταχώρισης στο μητρώο εταιριών της Ιρλανδίας 657258
  3. GALAXY IV FUNDING DESIGNATED ACTIVITY COMPANY με αριθμό καταχώρισης στο μητρώο εταιριών της Ιρλανδίας: 657125
  4. ORION X SECURITISATION DESIGNATED ACTIVITY COMPANY με αριθμό καταχώρισης στο μητρώο εταιριών της Ιρλανδίας: 656384.

Η ολοκλήρωση της τιτλοποίησης είχε ως αποτέλεσμα και τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων οφειλετών και λοιπών προσώπων που συνδέονται με τις Απαιτήσεις στις Εταιρίες Ειδικού Σκοπού σύμφωνα με τον νόμο.

Οι ανωτέρω τιτλοποιήσεις δεν επηρεάζουν τη θέση των οφειλετών ή άλλων ενεχομένων προσώπων, ούτε τους όρους αποπληρωμής των σχετικών οφειλών, περιλαμβανομένου του τρόπου καταβολής, που εξακολουθεί να πραγματοποιείται μέσω της Τράπεζας.