ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Καθημερινή: Ο Βασίλης Κωστούλας επικεφαλής Ψηφιακών Μέσων του Ομίλου

i-kathimerini-o-vasilis-kostoylas-epikefalis-psifiakon-meson-toy-omiloy-2377297

Ο κ. Βασίλης Κωστούλας αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής Ψηφιακών Μέσων στον Όμιλο της «Καθημερινής».

Προέρχεται από τον χώρο των ΜΜΕ, με πολυετή εμπειρία στην online ενημέρωση. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και εξειδικεύεται στη μακροοικονομική και πολιτική ανάλυση. Τα τελευταία 10 χρόνια επικεντρώθηκε στη μελέτη των διαρθρωτικών χαρακτηριστικών της ελληνικής και ευρωπαϊκής οικονομίας και υλοποίησε σειρά συνεντεύξεων με κεντρικούς παράγοντες του διεθνούς οικονομικού συστήματος. Συμμετείχε σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Bundesbank, και πήρε μέρος στο International Visitor Leadership Program του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
 
Έχει εργαστεί σε σειρά ραδιοφωνικών, έντυπων και ψηφιακών ΜΜΕ, όπως και σε πρακτορεία ειδήσεων. Μεταξύ άλλων, ήταν αρχισυντάκτης και στη συνέχεια διευθυντής της ψηφιακής έκδοσης της «Ναυτεμπορικής». Επί σειρά ετών έχει διατελέσει Senior Editor των The Economist Events για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη ΝΑ Ευρώπη, καθώς και Σύμβουλος Έκδοσης στον ελληνικό τομέα της ετήσιας έκδοσης του Economist, “The World”.

Η κ. Θεοδώρα Βασιλοπούλου αναλαμβάνει καθήκοντα αρχισυντάκτριας της ψηφιακής έκδοσης της «Καθημερινής», στην οποία εργάζεται από το 2013. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο τμήμα διεθνούς ρεπορτάζ και σε ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ. Είναι πτυχιούχος του τμήματος «Επικοινωνίας και ΜΜΕ» του ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος «Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον Ιούνιο του 2019 συμμετείχε στο πρόγραμμα «Video Workshop» του πανεπιστημίου Columbia ως υπότροφος του «Ιδρύματος Νιάρχος».