Καινοτόμες και ευέλικτες ψηφιακές υπηρεσίες για Επιχειρήσεις από την Εθνική Τράπεζα

Καινοτόμες και ευέλικτες ψηφιακές υπηρεσίες για Επιχειρήσεις από την Εθνική Τράπεζα

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ηλεκτρονική τραπεζική για τις επιχειρήσεις κάθε κλάδου και μεγέθους αποτελεί το πλέον απαραίτητο εργαλείο για την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την επιτάχυνση της οικονομικής ανάπτυξης.

Αντιλαμβανόμενη πλήρως τις ανάγκες των πελατών της, η Εθνική Τράπεζα παρουσιάζει σήμερα μία νέα ψηφιακή πρόταση για τις επιχειρήσεις, με ευέλικτες λύσεις, νέες λειτουργικότητες, και συνολικά αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης για τους εταιρικούς πελάτες.

Με το ανανεωμένο Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας, οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν τις τραπεζικές τους εργασίες με:

• Ταχύτητα, ασφάλεια και αμεσότητα κατά την πραγματοποίηση της συναλλαγής

• Ευελιξία και έλεγχο: πρόσβαση σε ενημέρωση, συναλλαγές και διαχείριση τραπεζικών προϊόντων 24 ώρες το 24ωρο από οποιοδήποτε σημείο

• Οι νέες δυνατότητες που προσφέρονται μέσω της υπηρεσίας Internet Banking για Επιχειρήσεις της Εθνικής Τράπεζας περιλαμβάνουν:

1. Online αποπληρωμή επιχειρηματικών δανείων με μία μόνο συναλλαγή και συγκεντρωτική παρακολούθηση των οφειλών

2. Online αίτημα εκταμίευσης ποσού επιχειρηματικού δανείου εντός των εγκεκριμένων ορίων της ίδιας ημέρας ή στο χρόνο που ορίζει η επιχείρηση

3. Online αίτημα ανανέωσης ή τροποποίησης νομιμοποιητικών εγγράφων με ηλεκτρονική επισύναψη των δικαιολογητικών

4. Online διαχείριση εταιρικών χρηστών οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα καθορισμού τόσο των νέων χρηστών της εταιρίας, όσο και των ορίων συναλλαγών, εγκρίσεων καθώς και προσβάσεών τους σε προϊόντα και υπηρεσίες.

5. Online αιτήσεις με την αποστολή υπογεγραμμένων συμβατικών εγγράφων και ενημέρωση του εταιρικού τους προφίλ

6. Σύνδεση και εναλλαγή μεταξύ χρηστών των επιχειρήσεων του ίδιου ομίλου χωρίς να απαιτείται κάθε φορά η εισαγωγή ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης

7. Mobile Customer Onboarding για όλες τις ατομικές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες που είναι κάτοχοι χρεωστικής κάρτας της τράπεζας (Debit Business card) και επιθυμούν να αποκτήσουν από το κινητό τους κωδικούς πρόσβασης για το digital banking της Εθνικής Τράπεζας.

Παράλληλα με τις νέες δυνατότητες του Internet Banking, η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει να πρωτοπορεί και να σχεδιάζει νέες, πρωτοποριακές υπηρεσίες για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων. Μεταξύ αυτών, η online ενεργοποίηση λύσεων e-commerce, οι ψηφιακές υπογραφές, η παρακολούθηση εμβασμάτων εξωτερικού σε πραγματικό χρόνο, η παροχή αναβαθμισμένου συστήματος ειδοποίησης συναλλαγών, η δυνατότητα digital onboarding για επιχειρήσεις και η διαμόρφωση ενός πλήρως λειτουργικού Mobile Banking App για επιχειρήσεις.

Η ασφαλής ηλεκτρονική τραπεζική και οι σύγχρονες ολοκληρωμένες εφαρμογές που προσφέρει η Εθνική Τράπεζα για τις επιχειρήσεις κάθε κλάδου και μεγέθους συμβάλλουν στην:

(α) ενίσχυση της οικονομίας με την ανάπτυξη ενός νέου ψηφιακού κλάδου και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων

(β) βελτίωση της λειτουργίας και απόδοσης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και

(γ) ενίσχυση της απασχόλησης από τη δραστηριοποίηση καινοτόμων startups και την προσέλκυση τμημάτων έρευνας και ανάπτυξης FinTech του εξωτερικού στην Ελλάδα

Η πρόσβαση στις υπηρεσίες NBG Internet & Mobile Banking διατίθεται δωρεάν στις επιχειρήσεις και επαγγελματίες που είναι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας. H υπηρεσία Internet Banking είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας www.nbg.gr και η εφαρμογή NBG Mobile Banking είναι διαθέσιμη στα ηλεκτρονικά καταστήματα google Play Store και App Store.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή