KPMG: το Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού 18–19 Απριλίου

KPMG: το Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού 18–19 Απριλίου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνει η KPMG το Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού, στις 18 και 19 Απριλίου 2002 στον συνεδριακό χώρο ΑΘΗΝΑΪΣ. Τα θέματα του συμποσίου είναι ποικίλα και έχουν επιλεγεί ώστε να καλύπτουν όλο το φάσμα της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. Επιπλέον θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρευρεθούν στην απονομή των Βραβείων Ανθρώπινου Δυναμικού, που διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονται ο αντιπρόεδρος ανθρώπινου δυναμικού για όλον τον κόσμο της RECKITT-BENCKISER κ. Frank Ruether, η αντιπρόεδρος ανθρώπινου δυναμικού της KPMG USA κ. Kathy Hannan, ο αντιπρόεδρος ανθρώπινου δυναμικού Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της ORACLE κ. Vance Kearney, ο γενικός διευθυντής της CITIBANK κ. Χρήστος Βασιλειάδης, ο αντιπρόεδρος και δ/νων σύμβουλος της PANAFON-VODAFONE κ. Γιώργος Κορωνιάς και ο πρόεδρος του Ομίλου SIEMENS στην Ελλάδα Δρ Μιχάλης Χριστοφοράκος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή