Συμφωνίες στη διεθνή έκθεση γούνας Καστοριάς

Συμφωνίες στη διεθνή έκθεση γούνας Καστοριάς

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Αξιόλογες εμπορικές πράξεις ύψους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ κλείσθηκαν κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης γούνας Καστοριάς, η οποία ολοκλήρωσε την προηγούμενη Κυριακή τη λειτουργία της. Οπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, σημαντικές εμπορικές πράξεις πραγματοποίησε ομάδα εμπορικών επισκεπτών από την Τουρκία, ενώ εμπορικοί επισκέπτες από τη Ρωσία, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Λιθουανία, το Αζερμπαϊτζάν, τις ΗΠΑ, την Πολωνία, την Κορέα, τη M. Βρετανία είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση και να προχωρήσουν σε αγορές γουναρικών. O πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών, Λ. Φωτιάδης, εξέφρασε την άποψη ότι η επόμενη διοργάνωση θα αποτελέσει σταθμό στην ιστορία της έκθεσης, καθώς θα καταβληθεί προσπάθεια για την άρτια οργάνωσή της, ώστε να αποτελέσει γεγονός όχι μόνον για την περιοχή αλλά και για την E.E. Προς την κατεύθυνση αυτήν εκτιμάται ότι θα συμβάλει και η αναμενόμενη έγκριση του τεχνικού δελτίου για τη χρηματοδότηση της προβολής της έκθεσης από το Γ΄ ΚΠΣ. Το ενδιαφέρον του κλάδου επικεντρώνεται τώρα στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί εντός των ημερών στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, κατά την οποία θα συζητηθεί η οριστική ρύθμιση των εκκρεμών δανείων των γουνοποιών, όπως δεσμεύθηκε, άλλωστε, ο υφυπουργός Οικονομικών Απ. Φωτιάδης.

Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονται ο αντιπρόεδρος ανθρώπινου δυναμικού για όλον τον κόσμο της RECKITT-BENCKISER κ. Frank Ruether, η αντιπρόεδρος ανθρώπινου δυναμικού της KPMG USA κ. Kathy Hannan, ο αντιπρόεδρος ανθρώπινου δυναμικού Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της ORACLE κ. Vance Kearney, ο γενικός διευθυντής της CITIBANK κ. Χρήστος Βασιλειάδης, ο αντιπρόεδρος και δ/νων σύμβουλος της PANAFON-VODAFONE κ. Γιώργος Κορωνιάς και ο πρόεδρος του Ομίλου SIEMENS στην Ελλάδα Δρ Μιχάλης Χριστοφοράκος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή