Με discount 13% διαπραγματεύεται η μετοχή της «Δίας»

Με discount 13% διαπραγματεύεται η μετοχή της «Δίας»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με discount της τάξης του 13% εξακολουθεί να διαπραγματεύεται η μετοχή της επενδυτικής εταιρείας «Δίας». Σύμφωνα με τα στοιχεία της Παρασκευής 25ης Ιουνίου, η εσωτερική αξία της μετοχής της εταιρείας είχε διαμορφωθεί στα 0,989 ευρώ, ενώ την ίδια ημέρα στη Σοφοκλέους έκλεισε στα 0,86 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ενωσης Θεσμικών Επενδυτών, στα μέσα Ιουνίου το καθαρό ενεργητικό της εταιρείας είχε διαμορφωθεί στα 24,88 εκατ. ευρώ. H απόδοση του χαρτοφυλακίου της «Δίας» είχε διαμορφωθεί στο διάστημα 31.12.02 μέχρι 13.06.03 στο 7,3%, ενώ στο ίδιο διάστημα ο Γενικός Δείκτης κατέγραφε κέρδη της τάξης του 9,28%.

Το πρώτο τρίμηνο έκλεισε με ζημίες ύψους 897 χιλ. ευρώ και υποαξίες ύψους 4,13 εκατ. ευρώ εικόνα που πλέον, μετά τη σημαντική άνοδο του X.A. τις τελευταίες εβδομάδες, έχει μεταβληθεί ριζικά.

Οι μεγαλύτερες θέσεις της «Δίας» εντοπίζονται στην EFG Eurobank – Ergasias, στην Alpha Bank, στη Lamda Development, στον Τιτάνα, στον Ακτωρα, στη ΔΕΗ, στη Folli Follie και στην Πλαίσιο Computers.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή