H Σοφοκλέους, «σίγουρο χαρτί» ψηφοθηρίας!

H Σοφοκλέους, «σίγουρο χαρτί» ψηφοθηρίας!

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σοφοκλέους ελπίζει στις εκλογές. Μετά τον ανύπαρκτο ανασχηματισμό αναδεικνύεται ότι η κυβέρνηση, εκτός του ότι είναι δέσμια του «παρελθόντος», έχει εναντίον της και τον χρόνο! Συνεπώς, κατ’ ανάγκην, θα περιοριστεί σε επιφανειακές κινήσεις εντυπώσεων, ποντάροντας όχι στην ουσία, αλλά στη βιτρίνα!

Στο σημείο αυτό εντοπίζουν πολλοί παράγοντες της αγοράς και την ιδιαίτερη θέση του X.A. στο πλαίσιο της συνολικότερης στρατηγικής που θα επιχειρήσει να ακολουθήσει η κυβέρνηση με στόχο τις εκλογές.

Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη έχουν προετοιμαστεί κάποιες κινήσεις στην κατεύθυνση αυτήν, οι οποίες στοχεύουν κατά βάση στη Σοφοκλέους. Αφορούν εταιρικές αναδιαρθρώσεις και κάποιες νέες πρωτοβουλίες «μετοχοποιήσεων» με πιο «φιλελεύθερα» στοιχεία και χαρακτηριστικά, με την προσδοκία ότι η αναθέρμανση του Χρηματιστηρίου (η οποία έτσι κι αλλιώς υπηρετείται αρκετές εβδομάδες τώρα) μπορεί να μεταδώσει γενικότερη αισιοδοξία.

Αλλά ακόμα και αν τις ερχόμενες εβδομάδες ενταθούν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές, μια τέτοια προοπτική μόνον θετική μπορεί να θεωρηθεί από τη Σοφοκλέους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή