Τριετής συνεργασία MFD – Vodafon

Τριετής συνεργασία MFD – Vodafon

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια συμφωνία «επ’ αμοιβαία ωφελεία» (win-win), δύο εταιρείες – leaders, η Vodafoκαι η Hellas Flying Dolpins, ανακοίνωσαν χθες τη συνεργασία τους, διαρκείας τριών ετών αλλά με προοπτική διευρύνσεως και επεκτάσεώς της.

Η MFD, αδιαμφισβήτητη ηγετική δύναμη στην ακτοπλοΐα του Αιγαίου, φιλοξενεί το λογότυπο της Vodafoστα οκτώ ταχύπλοα, τύπου Highspeed-Catamaran, πλοία της, τα οποία «οργώνουν» καθημερινά το Αιγαίο. Αν και οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών αρνήθηκαν, ως είθισται, να αποκαλύψουν το ποσό στο οποίο κατέληξαν για την υπογραφή της συμφωνίας, εικάζεται ότι αυτό είναι σαφώς μεγαλύτερο των 3 εκατ. ευρώ, τα οποία εισέπραξε η ΝΕΛ για τη φιλοξενία του λογότυπου της Telestet στα τρία monohull ταχύπλοα πλοία της. Το συμπέρασμα αυτό συνάγεται από την απάντηση που έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της HFD Σ. Ζαχαριουδάκης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ύψος του ποσού που θα εισπράξει η εταιρεία από τη συμφωνία με τη Vodafon.

«Ούτε εμείς είμαστε η ΝΕΛ ούτε η Vodafoείναι η Telestet», είπε χαρακτηριστικά.

Κατά πληροφορίες, το ποσόν που θα εισπράξει η HFD φθάνει τα 5 εκατ. ευρώ.

Ο εμπορικός διευθυντής της Vodafon, Χάρης Μπρουμίδης, θύμιοε τη συνεργασία της εταιρείας με τη Ferrari και τη Manchsester United, τονίζοντας ότι η HFD είναι, σε αναλογία, το ίδιο δυνατή και διάσημη στον χώρο της. «Μια συμφωνία αυτού του είδους δεν αποτιμάται, ασφαλώς, μόνο σε χρήμα, αλλά έχει και πολλά παράπλευρα σημεία αμοιβαίας ωφελιμότητας», τόνισε ο κ. Μπρουμίδης, υπογραμμίζοντας την πρόθεση της εταιρείας να εγκαταστήσει συστήματα επικοινωνίας στα πλοία της HFD, ώστε οι ταξιδιώτες «να μη χάνουν ούτε ένα δευτερόπλεπτο τη δυνατότητα χρήσεως του κινητού τους τηλεφώνου ή άλλων υπηρεσιών μας».

Ο εμπορικός διευθυντής της HFD, Πυθαγόρας Νάγος, αναφέρθηκε στα 8 εκατομμύρια επιβατών οι οποίοι διακινούνται ετησίως με τα πλοία της εταιρείας καθώς και τα 3,5 εκατ. συνδρομητών της Vodafoτην Ελλάδα.

Ανέφερε ακόμη ότι σε συνεργασία με τη Vodafoθα υπάρξει σύντομα η δυνατότητα «κλεισίματος» θέσεων από τους συνδρομητές της εταιρείας με χρήση ειδικής υπηρεσίας που θα εγκατασταθεί στο menu των κινητών τους τηλεφώνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή