Sex Form: άσκηση δικαιώματος προτίμησης 14 – 28 Ιουλίου

Sex Form: άσκηση δικαιώματος προτίμησης 14 – 28 Ιουλίου

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την προσεχή Δευτέρα 14 Ιουλίου μέχρι και την Δευτέρα 28 Ιουλίου 2003 διαρκεί η περίοδος άσκησης δικαιώματος προτίμησης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρείας Sex Form. Η εταιρεία έχει αποφασίσει την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 8,786 εκατ. ευρώ με την έκδοση 12.552.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,70 ευρώ η κάθε μία. Οι νέες μετοχές θα διατεθούν με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία τέσσερις νέες κοινές ονομαστικές για κάθε δέκα παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές με τιμή διάθεσης 0,70 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαίωμα προτίμησης στην εν λόγω αύξηση με καταβολή μετρητών έχουν οι μέτοχοι που ήταν κάτοχοι μετοχών της εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του X.A. στις 4/7/03, ενώ σύμβουλος έκδοσης είναι η EFG Telesis Finance ΑΕΠΕΥ. Οι νέες μετοχές που θα προέλθουν από την παρούσα αύξηση μ. κ. θα έχουν άυλη μορφή και θα δικαιούνται μέρισμα από τα κέρδη της χρήσεως 2003. Να σημειωθεί ότι η έναρξη διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων προτίμησης στο σύστημα συναλλαγών του X.A. συμπίπτει με την έναρξη της περιόδου άσκησής τους, ενώ η λήξη της διαπραγμάτευσής τους ταυτίζεται με τη λήξη της συνεδρίασης στις 22/7/03.

Οπως αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση η διοίκηση της εταιρείας, σε περίπτωση μη κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου από τους παλαιούς μετόχους μέσω της εξάσκησης δικαιωμάτων προτίμησης, οι τυχόν αδιάθετες μετοχές θα διατεθούν ελεύθερα κατά την κρίση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή