Νέο επενδυτικό προϊόν από την Εθνική

Νέο επενδυτικό προϊόν από την Εθνική

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα νέο επενδυτικό προϊόν, εγγυημένου κεφαλαίου, παρουσίασε η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για την προσφορά πολλαπλών επενδυτικών επιλογών.

Πρόκειται για ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα, η οποία εξαρτάται από την πορεία των οικονομικών δεικτών που συνδέονται με την επένδυση. Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 14.500 ευρώ. Τα τρία νέα προϊόντα της σειράς αυτής προσφέρονται στο επενδυτικό κοινό μέσω των καταστημάτων της τράπεζας από 16 Ιουλίου μέχρι και 21 Ιουλίου 2003.

Τα χαρακτηριστικά των νέων αυτών επενδυτικών προϊόντων συνοψίζονται στα εξής:

α) EUR/USD RANGE: Πρόκειται για επένδυση με απόδοση συνδεδεμένη με την ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου ΗΠΑ.

β) FTSE UP (ΙΙ): Πρόκειται για επένδυση με απόδοση συνδεδεμένη με την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE-20. Ο επενδυτής λαμβάνει στη λήξη απόδοση (ετησιοποιημένη) 4,50% αν η τιμή του δείκτη στις 18/9/2003 είναι υψηλότερη κατά 4% τουλάχιστον από την αντίστοιχη τιμή κατά την έναρξη του προϊόντος.

γ) FTSE UP OR DOWN: Πρόκειται για επένδυση με απόδοση συνδεδεμένη με την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FΤSΕ/ΑSΕ-20.

Η διάρκεια και των τριών παραπάνω προϊόντων είναι 3 μήνες, με έναρξη τις 22/7/2003 και λήξη τις 17/10/2003.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή