Ανέλαβε νέα έργα σε Sato και EYPHKA η LogicDIS

Ανέλαβε νέα έργα σε Sato και EYPHKA η LogicDIS

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο νέα έργα «Διαχείρισης Επιχειρησιακής Απόδοσης» ανέλαβε η LogicDIS στους ομίλους εταιρειών SATO και ΕΥΡΗΚΑ. Συγκεκριμένα, ο όμιλος εταιρειών SATO ανέθεσε στην LogicDIS έργο Performance Measurement (μέτρησης απόδοσης), ενώ η συμφωνία με τον όμιλο εταιρειών ΕΥΡΗΚΑ αφορά ολοκληρωμένη λύση Budgeting & Planning (προϋπολογισμού και σχεδιασμού). Τα έργα θα βασιστούν στην πλατφόρμα εφαρμογών Ηyperioπου αποτελεί το παγκόσμιο πρότυπο σε λύσεις «Διαχείρισης Επιχειρησιακής Απόδοσης» με περισσότερες από 7.000 εγκαταστάσεις διεθνώς.

Σημαντική εμπειρία

Σύμφωνα με τη διοίκηση της LogicDIS, «η νέα επιτυχία είναι αποτέλεσμα της σημαντικής εμπειρίας και της αποδεδειγμένης τεχνογνωσίας της στην υλοποίηση σύνθετων έργων, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες μεγάλων ομίλων εταιρειών που ζητούν ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα για τη μέτρηση της απόδοσής τους, την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων τους, τη βελτίωση των πόρων και της κερδοφορίας τους, καθώς και την αποτελεσματικότερη στήριξη της διοίκησης σε όλα τα στάδια χάραξης στρατηγικής και υλοποίησης επιχειρησιακών σχεδίων δράσης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή