Εκτός δικτύου της «Δυναμικής Ζωής»

Εκτός δικτύου της «Δυναμικής Ζωής»

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διεχώρισε τη θέση της από την εταιρεία «Κολοσσιαία Γυμναστήρια A.E.» η «Δυναμική Ζωή A.E.», σε εκτέλεση σχετικής διαταγής του αρμοδίου δικαστηρίου στο οποίο η δεύτερη κατέφυγε. Ως εκ τούτου και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το γυμναστήριο που βρίσκεται στη διεύθυνση Παρνασσού & Θηβών 226 στο Ρέντη, δεν φέρει πλέον τα διακριτικά «UNIVERSAL STUDIOS by Natasha» και έχει παύσει να ανήκει στο δίκτυό της.

Με στόχο να προστατεύσει τα δικαιώματα των πελατών της που είναι μέλη του ανωτέρω γυμναστηρίου και να εξασφαλίσει την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, η εταιρεία τους προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε γυμναστήριο του δικτύου της «UNIVERSAL STUDIOS», για όλο το διάστημα που το ανωτέρω γυμναστήριο θα παραμείνει εκτός λειτουργίας. Επιπλέον, όταν η λειτουργία του γυμναστηρίου αυτού αποκατασταθεί, η «Δυναμική Ζωή A.E.» δεσμεύεται να προσφέρει στα μέλη του τον διπλάσιο χρόνο από αυτόν κατά τον οποίο το γυμναστήριο παρέμεινε εκτός λειτουργίας, ως προσφορά για την αναστάτωση που η διακοπή αυτή προκάλεσε, χωρίς ωστόσο να φέρει κάποια ευθύνη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Συνήγορος του Πελάτη, που λειτουργεί στη «Δυναμική Ζωή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία διαθέτει πλέον 101 εν λειτουργία σημεία στην Ελλάδα και 5 στην Κύπρο, ενώ για το επόμενο διάστημα προσανατολίζεται στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της στη χώρα μας, με τελικό στόχο τα 265 σημεία – γυμναστήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή