EN ΣΥΝΤΟΜΙΑ

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κύκλο εργασιών 10,9 εκατ. ευρώ η Τeledome

Βελτιωμένα έσοδα και μικρά κέρδη ανακοίνωσε για το πρώτο εξάμηνο του 2003, η εταιρεία τηλεπικονωνιακών υπηρεσιών Teledome. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανήλθε στα 10,9 εκατ. ευρώ, με τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) να διαμορφώνονται σε 1,21 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων σε 501.000 ευρώ. H διοίκηση της Teledome υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της ότι «σημαντική είναι και η άνοδος που παρατηρείται στον αριθμό των τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων που εξυπηρετούνται μέσα από το δίκτυο της εταιρείας». Στο τέλος Ιουνίου, οι συνολικές συνδέσεις των πελατών (οικιακών και εταιρικών) της Teledome έφθαναν στις 206.500 – αριθμός υπερδιπλάσιος σε σχέση με τον αντίστοιχο στο τέλος του 2002. Σε επίπεδο πελατών, τις υπηρεσίες της Teledome χρησιμοποιούν περισσότεροι από 42.000 ιδιώτες και 7.000 επιχειρήσεις. «Η ανάπτυξη της τηλεπικοινωνιακής υποδομής μας και οι νέες υπηρεσίες που θα παρουσιάσουμε τους επόμενους μήνες, εκτιμούμε ότι θα βοηθήσουν στην περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων μας και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Teledome, Αθανάσιος Πηλιούνης.

Σύμβαση ΓΕΣ- Ιntracom

Σύμβαση ύψους 724.000 ευρώ υπεγράφη μεταξύ του Γενικού Επιτελείου Στρατού και της Intracom για την προμήθεια δύο κινητών δορυφορικών τερματικών σταθμών εδάφους VSAT, για κάλυψη επικοινωνιακών αναγκών κινητών στρατηγείων, εκτάκτων αναγκών και ειρηνευτικών αποστολών. Η σχετική σύμβαση υπεγράφη ύστερα από διαγωνισμό στον οποίο η Intracom αναδείχθηκε μειοδότρια. Οι σταθμοί VSAT αποτελούν σχεδίαση της Intracom και θα κατασκευασθούν στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία. H εν λόγω προμήθεια προστίθεται στην δραστηριότητα της Intracom στον χώρο των δορυφορικών εφαρμογών.

Αλμα κερδών 500% ο ΔΟΛ

Κέρδη ύψους 4,2 εκατ. ευρώ εμφανίζει κατά το πρώτο εξάμηνο της εφετινής χρήσεως ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη. H αύξηση των κερδών σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα φτάνει το 500%. Πάντως, στάσιμες εμφανίζονται οι πωλήσεις, καθώς ενισχύθηκαν οριακά σε ποσοστό 4%. Βελτίωση παρουσιάζουν και τα λειτουργικά αποτελέσματα, τα οποία ανήλθαν σε 5,2 εκατ. ευρώ έναντι 1,5 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2002, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 236%. Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΔΟΛ, στη βελτίωση της οικονομικής εικόνας συνέβαλε κυρίως η βελτίωση του λειτουργικού περιθωρίου κέρδους.

Διαπραγμάτευση «Γαλαξίδι»

Από την προσεχή Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2003, ξεκινά στο X.A. η διαπραγμάτευση των 9.384.240 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας «Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες A.E.», ύστερα από σχετική απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας. Από την ίδια ημερομηνία, οι ανωτέρω μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,33 ευρώ εκάστη, θα είναι πιστωμένες στους λογαριασμούς ΣΑΤ των δικαιούχων. Οι νέες κοινές ονομαστικές μετοχές θα διανεμηθούν δωρεάν σε αναλογία 2 νέες μετοχές για κάθε 1 παλαιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή