ΕΚΤΟΣ TABLEAU

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

E, ρε γλέντιαααα!

Ζορίστηκε λίγο, δεν λέω, να εκπορθήσει το οχυρό των 2.100 η αγορά, αλλά όταν μπήκε στην εμπροσθοφυλακή το βαρύ πυροβολικό, έκανε την επιχείρηση… περίπατο!

Ομως, σύντροφοι, μην περιμένετε ολομέτωπη επίθεση! Οι καλοί στρατηγοί πρώτα φροντίζουν τα νώτα τους και μετά χτυπάνε τον επόμενο στόχο.

Τουτέστιν, πάμε αργά και… Θεού θέλοντος, στα σίγουρα!

Νέος γύρος στην προσπάθεια ελέγχου του MEGA από την οικογένεια Μπόμπολα.

Αγοράζει επιθετικά μετοχές του Τηλέτυπου, με αφετηρία το ήδη πολύ σημαντικό ποσοστό (20%) που εξασφάλισε τους προηγούμενους μήνες και που τη φέρνει μακράν πρώτο μέτοχο.

Προσπάθειες αντίδρασης καταγράφονται από την οικογένεια Βαρδινογιάννη (δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του Τηλέτυπου με ποσοστό 13,2%), η οποία μπήκε ήδη στο «παιχνίδι» αλλά περισσότερο διακριτικά…

Μακελλειό γίνεται σε ένα από τα σημαντικότερα έργα πληροφορικής. Με «βροχή» ενστάσεων και αγωγών…

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, το «Σύζευξις» (δικτύωση της δημόσιας διοίκησης), δεν θα κατακυρωθεί ποτέ! Και μιλάμε για έργο που προσεγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ!

«Βούκινο» έχουν κάνει οι… αναλυτάδες τα εξαμηνιαία αποτελέσματα της Εμπορικής, τα οποία εκτοξεύουν κατά βούλησιν στους… έβδομους ουρανούς!

Προσγειωθείτε σύντροφοι! H «Εμπορικάρα» γράψτε ότι θα έχει αύξηση κερδών γύρω στο 30%. H οποία και πολύ καλή είναι και πολύ ελπιδοφόρα.

Αν τώρα μας δείξει και κάτι παραπάνω (που μπορεί), δεν θα μας… χαλάσει καθόλου!

«Ασίγαστο» το πάθος των τραπεζικών χαρτιών στο ταμπλό. Είναι φως φανάρι πως προεξοφλούνται εξελίξεις που πάνε μακρύτερα από αυτές που ψηλαφίζουν τα reports!

X.A.: Τι το θέλει το σαφάρι, με τέτοιον καιρό; Οι τουφεκιές στον… αέρα και κόστος έχουν και χάσιμο χρόνου είναι…

Διότι οι πολυεθνικές αποσύρουν τις θυγατρικές τους από τα χρηματιστήρια. Δεν πάνε γυρεύοντας…

Καθ’ ότι με τα ΔΛΠ οι πολυεθνικές δεν μπορούν πλέον να «βγάζουν» κέρδη, φουσκώνοντας τις αποτιμήσεις των θυγατρικών τους εταιρειών.

Θυμάστε ασφαλώς τον Παυλίδη, την Interamerican, τον Χάλυβα, τώρα τελευταία τον Παπαστράτο και την Hellas Can. Παίρνουν των… ομματιών τους!

Για την Hellas Can, με την ευκαιρία, τρέχει η δημόσια πρόταση της μητρικής εταιρείας, με καταληκτική ημερομηνία την 10η Σεπτεμβρίου και τιμή τα 5,50 ευρώ…

Τζάμπα πράγμα θέλουν να αγοράσουν οι Αμερικανοί, αλλά όμως οι ιθαγενείς Ελληνες επενδυτές δεν τρώνε, απ’ ό,τι φαίνεται, κουτόχορτο…

Ούτε ένας, μαθαίνω, δεν έχει… τσιμπήσει. Και μάλλον δεν θα αλλάξει τίποτε αν δεν βάλουν εκεί στο μακρινό Φαρ Ουέστ νερό στο κρασί τους!

Για να πω την αλήθεια, εγώ βλέπω στο παρά πέντε διορθωτική (βελτιωμένη) πρόταση. Ομως, αμφιβάλλω αν είναι ικανοποιητική!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή