Πέντε νέες συμβάσεις η ΕΜΦΑΣΙΣ

Πέντε νέες συμβάσεις η ΕΜΦΑΣΙΣ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε νέες συμβάσεις για την εγκατάσταση του συστήματος επιχειρηματικού λογισμικού Emphasis*ERP υπέγραψε η ΕΜΦΑΣΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε., η οποία παράλληλα ολοκλήρωσε την πρώτη κάθετη λύση λογισμικού για Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Supply ChaiManagement) στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Οι νέες συμβάσεις αφορούν στις εταιρείες Miltech Hellas Α.Ε., Μπαλλής Χημικά ΑΕΒΕ, Βαφεία Κιλκίς Α.Ε., Βαφεία Σίνδου Α.Ε. και ΑxioCottoΑΒΕΕ.

Η ΕΜΦΑΣΙΣ εξελίσσει παράλληλα νέα σειρά εφαρμογών Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Supply ChaiManagement – SCM) με στόχο να καλύψει ένα από τα σημαντικότερα κενά στην ελληνική αγορά επιχειρησιακού λογισμικού. Η πρώτη κάθετη λύση SCM στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής που ολοκληρώθηκε πρόσφατα περιλαμβάνει εφαρμογές λογισμικού, οι οποίες επεκτείνουν τις δυνατότητες των παραδοσιακών προγραμμάτων Διαχείρισης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, αφού ενσωματώνουν, σε ενιαίο περιβάλλον, εφαρμογές διαχείρισης Παραγωγής, Συντήρησης, Logistics και Προγραμματισμού Αποθεμάτων. Οι εφαρμογές έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν αυτόνομα, ενώ αναπτύχθηκαν κατάλληλα ώστε να συνεργάζονται αρμονικά με οποιοδήποτε εμπορική – λογιστική εφαρμογή διαθέτει η επιχείρηση – χρήστης.

Η ΕΜΦΑΣΙΣ πρόκειται να επενδύσει συνολικά περί τα 1,36 εκατ. ευρώ στη δημιουργία συστημάτων Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας ώς το τέλος της διαχειριστικής περιόδου 2003/04. Η ανάπτυξη των εφαρμογών θα ολοκληρωθεί με επένδυση ύψους 858.000 ευρώ, η οποία θα καλυφθεί από τα κεφάλαια που άντλησε η εταιρεία από την πρόσφατη εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή