UBS: Οι ελληνικές τράπεζες +20%

UBS: Οι ελληνικές τράπεζες +20%

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοδο γύρω στο 20% για τις ελληνικές τραπεζικές μετοχές προβλέπει χθεσινή έκθεση της ελβετικής τράπεζας UBS παρά τις ήδη εντυπωσιακές επιδόσεις με τις οποίες έκλεισαν το 2003, ξεπερνώντας τόσο το σύνολο της Σοφοκλέους όσο και τον πανευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο. O διεθνής οίκος αύξησε σημαντικά τις τιμές-στόχους, που εμπεριέχουν και ένα μικρό πρίμιουμ της τάξης του 2,6% έναντι των ευρωπαϊκών τραπεζών, και βελτίωσε τις συστάσεις για τις πέντε μετοχές του κλάδου που παρακολουθεί. H αισιοδοξία στηρίζεται στις προβλέψεις για ισχυρή αύξηση του όγκου των χορηγήσεων χάρη στον υψηλό ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ και το χαμηλό επίπεδο δανεισμού στο σύνολο της οικονομίας, στα σταθερά spread του ενεργητικού και τη βελτίωση του μείγματος ενεργητικού.

Γενική Τράπεζα

Την Παρασκευή ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αποφασίζει το ΜΤΣ για την επιλογή στρατηγικού συμμάχου στη Γενική Τράπεζα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή