H Sato ανέλαβε τον εξοπλισμό του NBC στους Ολυμπιακούς

H Sato ανέλαβε τον εξοπλισμό του NBC στους Ολυμπιακούς

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αναδοχή ενός ακόμη έργου που σχετίζεται με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων ανακοίνωσε η Sato. Ετσι, έπειτα από σχετικό διαγωνισμό, ανέλαβε τον εξοπλισμο του αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού NBC, που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων για τις ΗΠΑ, ενώ παράλληλα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους broadcasters των Αγώνων.

Σημειώνεται ότι στην Αθήνα, το NBC θα απασχολήσει προσωπικό 2.000 ατόμων περίπου για την κάλυψη των Αγώνων.

Συνολικά για το έργο η SATO θα διαθέσει περισσότερα από 5.000 τεμάχια διαφόρων ειδών εξοπλισμού γραφείων. Οι παραδόσεις του υλικού θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2004 σε περισσότερα από 30 σημεία αθλητικών εγκαταστάσεων, στις οποίες θα απασχοληθεί προσωπικό του τηλεοπτικού σταθμού ΝΒC.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Sato υπέγραψε έργο 650.000 ευρώ με τον OEOA, για το πρόγραμμα Rate Card, που αφορά στην ενοικίαση επίπλων για την εξυπηρέτηση των διακεκριμένων καλεσμένων των Ολυμπιακών Αγώνων και περιλαμβάνει περίπου 9.000 προϊόντα, όπως τραπέζια εργασίας, καθίσματα, γραφεία, βιβλιοθήκες, ντουλάπες, καναπέδες, lockers κ.λπ.

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία προτίθεται να συμμετάσχει στον Ανοιχτό Διαγωνισμό του υπουργείου Ανάπτυξης για την προμήθεια διαφόρων μεταλλικών επίπλων για τις ανάγκες διαφόρων υγειονομικών μονάδων του ΙΚΑ, προϋπολογισμού 5.717.517 ευρώ, ο οποίος θα διενεργηθεί στις 20 Ιανουαρίου, καθώς και σε επόμενους διαγωνισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, προϋπολογισμού που θα υπερβαίνει τα 2.934.703 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή