Οι ΕΠΑΤΤ ολοκλήρωσαν την πώληση των 4 Superfast 1ης γενιάς

Οι ΕΠΑΤΤ ολοκλήρωσαν την πώληση των 4 Superfast 1ης γενιάς

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη πώληση του Superfast I στην εταιρεία Atlantic Navigazione, συμφερόντων Grimaldi Napoli, προχώρησε ο Ομιλος των Επιχειρήσεων Αττικής.

Οπως αναφέρει η εισηγμένη εταιρεία σε χθεσινή της ανακοίνωση, το Superfast I θα παραδοθεί στους νέους ιδιοκτήτες του στα τέλη Φεβρουαρίου 2004. Η Superfast Ferries θα αντικαταστήσει το Superfast I στο δρομολόγιό του με άλλο πλοίο του Ομίλου.

Το Superfast I, το πρώτο σύγχρονο, καινούργιο πλοίο της νέας εποχής, ναυπηγήθηκε στη Γερμανία και ξεκίνησε δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας – Ιταλίας το 1995. Στη σταδιοδρομία του με την εταιρεία μας, το Superfast I μετέφερε άνω του ενός εκατομμυρίου επιβάτες στη γραμμή Πάτρα – Ανκόνα – Πάτρα και Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Μπάρι – Ηγουμενίτσα – Πάτρα.

Με την πώληση του Superfast I, ολοκληρώνεται η πώληση των τεσσάρων Superfast πρώτης γενιάς. Ο στόλος της Superfast Ferries αποτελείται πλέον από οκτώ ολοκαίνουργα επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία Superfast κατασκευής 2001 και εντεύθεν με μέση ηλικία μικρότερη των τριών ετών. Υπενθυμίζεται ότι της πώλησης του Superfast I προηγήθηκαν οι πωλήσεις των Superfast II, Superfast III και Superfast IV σε Αυστραλούς αγοραστές από τις οποίες οι Επιχειρήσεις Αττικής αποκόμισαν και ενέγραψαν σημαντικά κέρδη.

Επίσης οι Μινωικές Γραμμές ανακοίνωσαν ότι ολοκλήρωσαν την πώληση του πλοίου ΗSF ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, σε εταιρεία ιταλικών συμφερόντων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή