Ολοκλήρωσαν το έργο των online κρατήσεων στις «Μινωικές»

Ολοκλήρωσαν το έργο των online κρατήσεων στις «Μινωικές»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H HellasNet και η FORTHcrs, εταιρείες του oμίλου FORTHnet, ολοκλήρωσαν με επιτυχία την ανάπτυξη του μηχανισμού online κρατήσεων των «Μινωικών Γραμμών», σε συνεργασία με την αρμόδια διεύθυνση της εταιρείας. Οι επισκέπτες του δικτυακού τόπου www.minoan.gr έχουν πλέον τη δυνατότητα, με 6 απλά βήματα, να πραγματοποιήσουν online την κράτηση και την αγορά του εισιτηρίου τους. Σημειώνεται ότι οι «Μινωικές Γραμμές» είναι ένας εκ των μεγαλύτερων μετόχων της FΟRΤΗnet.

Για την ολοκλήρωση του έργου, η HellasNet ανέλαβε την ανάπτυξη ενός ιδιαίτερα εύχρηστου interface, καθώς και την προσαρμογή του στο ολοκληρωμένο λογισμικό διαχείρισης κρατήσεων SeaOnLine ™ της FORTHcrs. H εφαρμογή επεκτάθηκε και παραμετροποιήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των «Μινωικών Γραμμών» και διασυνδέθηκε τόσο με το σύστημα κρατήσεων της εταιρείας, όσο και με σύστημα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας. Ο μηχανισμός online booking φιλοξενείται στο Datacenter της FORTHnet και κάνει χρήση της υπηρεσίας Dedicated Hosting της ΗellasΝet.

Η HellasNet εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών Internet, ενώ ειδικότερα στον τομέα του online booking στο web έχει υλοποιήσει πολλά και σημαντικά έργα. Η FORTHcrs παρέχει ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στο χώρο του τουρισμού και των μεταφορών με εξειδίκευση στα ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων, τη διανομή τους και το συνδυασμό online τουριστικού περιεχομένου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή