Ενα χρόνο Vodafone live! με 153.455 συνδρομητές

Ενα χρόνο Vodafone live! με 153.455 συνδρομητές

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στην Ελλάδα συμπλήρωσε το Vodafone live, το μενού υπηρεσιών της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Το μενού του Vodafone live! δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε μια σειρά υπηρεσιών με βάση τις ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων που προσφέρει η τεχνολογία GΡRS.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Vodafone, το Vodafone live! σε λιγότερο από ένα χρόνο από την έναρξη της εμπορικής του διάθεσης στην ελληνική αγορά, έφτασε τους 153.455 συνδρομητές. Ο συνολικός αριθμός συνδρομητών στις 15 χώρες όπου παρέχεται από τον Ομιλο Vodafone ξεπερνάει τα τρία εκατομμύρια. H εταιρεία θεωρεί ότι «το μέγεθος αυτό αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς θα προσφέρεται με μια πληθώρα νέων, τεχνολογικά εξελιγμένων συσκευών, με κόστος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των καταναλωτών».

Αύξηση των ΜΜS

Στην Ελλάδα κατά τον πρώτο χρόνο που λειτουργεί το μενού υπηρεσιών υπάρχει και σημαντική αύξηση του αριθμού των MMS (μηνύματα που ενσωματώνουν κείμενο, ήχο και εικόνα) που αποστέλλονται μέσα από αυτό. Συγκεκριμένα, μόνο για την περίοδο των εορτών (24/12/03 – 01/01/04) εστάλησαν περίπου 189.400 MMS από το δίκτυο της Vodafone, αριθμός ιδιαίτερα εντυπωσιακός για τα δεδομένα της χώρας.

Το Vodafone live! διαθέτει 185 υπηρεσίες περιεχομένου, το υλικό των οποίων παρέχεται από περίπου 80 συνεργάτες – παροχείς περιεχομένου. Το μενού του Vodafone live! είναι διαμορφωμένο κατά τρόπο τέτοιο, ώστε να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο την πρόσβαση στο περιεχόμενο που προσφέρεται.

Οι βασικές υπηρεσίες τού Vodafone live! είναι η παροχή ειδήσεων, που ανανεώνονται συνεχώς, πληροφοριών τόσο πρώτης ανάγκης όσο και ψυχαγωγίας, ταξιδιού ή διασκέδασης, καθώς και ευρεία γκάμα αθλητικών ειδήσεων, οι περισσότερες από τις οποίες συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Εξίσου σημαντικό στοιχείο προς τη μεγάλη του επιτυχία υπήρξε η συνεχής ανανέωση των παιχνιδιών, ringtones και wallpapers που παρέχονται, καθώς και η δυνατότητα αποστολής και λήψης MMS και video MMS. Μια από τις πλέον δημοφιλείς υπηρεσίες, στην οποία μπορεί να βρει ο χρήστης πολυφωνικούς ήχους κλήσης, wallpapers και screensavers για να δώσει νέα μορφή στο κινητό του τηλέφωνο. Παρέχονται πάνω από 700 πολυφωνικά ringtones σε 22 κατηγορίες, περίπου 1030 wallpapers σε 23 κατηγορίες περίπου 300 screensavers σε 18 κατηγορίες, καθώς και ευχετήριες κάρτες. Σημαντικός αριθμός των περιεχομένων της συγκεκριμένης κατηγορίας παρέχεται κατ’ αποκλειστικότητα μέσα από το Vodafone live!, γεγονός που προκύπτει είτε από παγκόσμιες συμφωνίες που έχει συνάψει ο όμιλος Vodafone με παροχείς περιεχομένου, είτε από εγχώριες συμφωνίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή