H τύχη της «Ευκλείδης» από δύο δικαστικές αποφάσεις

H τύχη της «Ευκλείδης» από δύο δικαστικές αποφάσεις

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο δικαστικές αποφάσεις, που αναμένεται να εκδοθούν στις επόμενες εβδομάδες, θα κρίνουν την τύχη της «Ευκλείδης».

Η θυγατρική του ομίλου ΑΕΓΕΚ, η διαπραγμάτευση των μετοχών της οποίας έχει ανασταλεί, ανακοίνωσε χθες στο Χρηματιστήριο ότι τη 15η Ιανουαρίου 2004 εκδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων) η αίτηση της εταιρείας για αναστολή εκτέλεσης της υπ’ αριθμ. 6296/2003 αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που αφορά τη συγχώνευση της «Ευκλείδης» με την ΕΤΕΠ Α.Ε. και αναμένεται η έκδοση της δικαστικής απόφασης.

Επιπλέον, την 5η Φεβρουαρίου 2004 εκδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) εξ αναβολής από 19 Δεκεμβρίου 2003 η τριτανακοπή της ανώνυμης εταιρείας ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. κατά των Γεωργίου Αρφάνη, Ελένης – Νίκης Αρφάνη, κατά της εταιρείας μας και της υπ’ αρ. 6296/2003 αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και επίσης αναμένεται απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Αρφάνη είχε προσφύγει κατά της συγχώνευσης της «Ευκλείδης» με την ΕΤΕΠ και είχε πετύχει την έκδοση αποφάσεως από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την οποία θεωρείται άκυρη η σχετική σύμβαση συγχώνευσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή