PLANET: e-government έργα 5,2 εκ. ευρώ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο νέα, διεθνή έργα στο χώρο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (e-government), συνολικού προϋπολογισμού 5,2 εκ ευρώ, ανέλαβε πρόσφατα η εταιρεία συμβούλων PLANET A.E. Το πρώτο έργο αφορά την παροχή υπηρεσιών Συμβούλου Πληροφορικής για την Κυβέρνηση της Σερβίας, και ανατέθηκε στην Planet από τον Σουηδικό Φορέα Συνεργασίας για τη Διεθνή Ανάπτυξη (Sida). Το έργο, με προϋπολογισμό 1,5 εκ. ευρώ και διάρκεια 36 μήνες, προβλέπει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Υπηρεσία Τεχνολογιών Πληροφορικής και Διαδικτύου της Σερβίας, για την αποτελεσματική εκτέλεση του ρόλου της ως στρατηγικού κέντρου διαμόρφωσης πολιτικών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Επίσης, η PLANET ανέλαβε το συντονισμό και την υλοποίηση του ευρωπαϊκού έργου Ontogov με προϋπολογισμό 3,7 εκ. ευρώ και διάρκεια 30 μηνών. Η ανάθεση του έργου έγινε από τη Γενική Διεύθυνση Κοινωνίας της Πληροφορίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στόχος του είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη λογισμικού που θα υποστηρίζει τους φορείς δημόσιας διοίκησης στο σχεδιασμό και τον επαναπροσδιορισμό των υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που παρέχουν στους πολίτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή