Συνεργασία Vodafone με την κυπριακή Cytamobile

Συνεργασία Vodafone με την κυπριακή Cytamobile

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμφωνία συνεργασίας με την κυπριακή Cytamobile, η οποία αποτελεί εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της ΑΤΗΚ (Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου), υπέγραψε ο Ομιλος Vodafone. Μετά την υπογραφή της συγκεκριμένης συμφωνίας, η οποία αποτελεί τη 13η συμφωνία συνεργασίας του ομίλου, η ΑΤΗΚ αποτελεί μέλος του παγκοσμίου δικτύου της Vodafone. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας -η οποία δεν περιλαμβάνει μετοχική συνεργασία- η Cytamobile θα μετονομαστεί σε Cytamobile – Vodafone και θα προωθεί τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Vodafone στην Κύπρο. Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να συνεργαστούν περαιτέρω στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών τόσο για τη διεθνή όσο και για την κυπριακή αγορά.

Οι συνδρομητές της Vodafone Ελλάδας θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που παρέχει ο Ομιλος Vodafone όταν θα βρίσκονται στην Κύπρο, ενώ η περιαγωγή θα τους παρέχεται σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές. Οι πελάτες της Cytamobile – Vodafone θα μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά προνομίων που προκύπτουν από την παγκόσμια δραστηριοποίηση της Vodafone, ενώ οι συνδρομητές της Vodafone θα μπορούν να επικοινωνούν αδιαλείπτως όταν βρίσκονται στην Κύπρο μέσα από το δίκτυο της Cytamobile.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή