Attica Group στο κεφάλαιο των «Μινωικών»

Attica Group στο κεφάλαιο των «Μινωικών»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την είσοδό της στο μετοχικό κεφάλαιο των «Μινωικών Γραμμών» ανακοίνωσε η Attica Group, του κ. Περικλή Παναγόπουλου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην ακτοπλοΐα. H Attica Group συμφώνησε να αγοράσει 6.745.471 μετοχές των «Μινωικών Γραμμών», που αντιπροσωπεύουν το 9,51% του μετοχικού κεφαλαίου, έναντι 3,30 ευρώ ανά μετοχή από ιταλική εταιρεία που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα του επιχειρηματία κ. Ρομάνο Αρτιόλι.

Σε ανακοίνωσή της η Attica Group, πάντως, σημειώνει ότι η «ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την προυπόθεση της υλοποίησης της συμφωνίας με τους κανόνες του Χρηματιστηρίου Αθηνών περί προσυμφωνημένων συναλλαγών πακέτων».

Να σημειωθεί ότι η Attica Group, προσφάτως, εξαγόρασε το 11,6% του μετοχικού πακέτου της εταιρείας Hellenic Sea Ways, γεγονός που της παρέχει τη δυνατότητα να επηρεάζει, περισσότερο ή λιγότερο, τις εξελίξεις στην ακτοπλοΐα.

Η Attica Group δρστηριοποιείται στο Αιγαίο μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Blue Star Ferries, η οποία διαθέτει πέντε σύγχρονα πλοία και εκτελεί δρομολόγια σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή