Επιχειρήσεις Ηχου-Εικόνας: Αύξηση κερδών 46%

Επιχειρήσεις Ηχου-Εικόνας: Αύξηση κερδών 46%

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύξηση της κερδοφορίας της σημείωσε η νεοεισηγμένη εταιρεία Επιχειρήσεις Ηχου και Εικόνας (Audio Visual) για το πρώτο εξάμηνο του 2005 τόσο σε επίπεδο ομίλου όσο και σε επίπεδο μητρικής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση τα κέρδη μετά από φόρους και μετά την αφαίρεση των δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου διαμορφώθηκαν στο ποσό των 2,504 εκατ. ευρώ, σε σχέση με 1,718 εκατ. ευρώ πέρσι (+46%).

O ενοποιημένος κύκλος εργασιών αυξήθηκε σε ποσοστό 66,9% καθώς έφτασε στα 37,1 εκατ. ευρώ, σε σχέση με 22,22 εκατ. ευρώ πέρσι. H μητρική εταιρεία εμφάνισε καθαρά προ φόρων κέρδη ύψους 3,025 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 22,1% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Τα μετά από φόρους εξαμηνιαία κέρδη της μητρικής εταιρείας ανήλθαν στο ποσό των 2,071 εκατ. ευρώ, ενισχυμένα κατά 28,6%.

Ωστόσο, οριακή υποχώρηση 0,25% εμφανίζει η μητρική στον κύκλο εργασιών, ο οποίος διαμορφώθηκε στα 17,25 εκατ. ευρώ, συγκριτικά με 17,297 εκατ. ευρώ πέρσι.

Η εισηγμένη ανακοίνωσε χθες ότι ξεκίνησε τη λειτουργία του το 6ο multiplex της θυγατρικής της εταιρείας Ster Cinemas ΑΕ στο εμπορικό κέντρο City Gate στη Θεσσαλονίκη. Η Ster Cinemas εκμεταλλεύεται σήμερα 6 multiplex sites με συνολικά 53 αίθουσες προβολής, στοιχείο το οποίο την κατατάσσει στην πρώτη θέση ως προς τον αριθμό των multiplex screens έχοντας παρουσία σε 4 πόλεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα). Σήμερα η εταιρεία έχει ολοκληρώσει επενδυτικό πρόγραμμα συνολικού ύψους 30 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή