Νέα πρόσωπα στην Εθνική Τράπεζα και ανακατατάξεις σε καίριες θέσεις

Νέα πρόσωπα στην Εθνική Τράπεζα και ανακατατάξεις σε καίριες θέσεις

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τοποθέτηση τριών νέων γενικών διευθυντών, την ανανέωση των συμβάσεων επτά γενικών διευθυντών και τη διατήρηση του ισχύοντος διοικητικού σχήματος της Τράπεζας, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας στη χθεσινή του συνεδρίαση. Πιο αναλυτικά: α) Γενικός διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας Ομίλου τοποθετείται ο κ. Σταύρος Γατόπουλος με πολυετή πείρα σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού στη Citibank Ελλάδος και στο εξωτερικό και πρόσφατα στη Citigroup Ευρώπης. Ο κ. Γατόπουλος θα αντικαταστήσει από 1/10/05 τον κ. Α. Τριανταφυλλίδη, που παραμένει ως ειδικός σύμβουλος διοίκησης για θέματα προσωπικού.

β) Γενικός διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών τοποθετείται ο κ. Πέτρος Οικονόμου, πρώην διευθυντής Δικαστικού και δικαστικός σύμβουλος Διοίκησης της Ιονικής Τράπεζας και της Alpha Bank. Ο κ. Οικονόμου αντικαθιστά τον κ. Α. Καράμπελα, ο οποίος θα συνεχίσει να συνδράμει το έργο της διοίκησης ως ειδικός νομικός σύμβουλος μέχρι 30.6.2006, οπότε και συνταξιοδοτείται. γ) Γενικός διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής τοποθετείται ο κ. Αλέξανδρος Γεωργίτσης μέχρι σήμερα ανώτατο διευθυντικό στέλεχος με πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων και στη διαχείριση δικτύων πωλήσεων λιανικής.

Ο κ. Γεωργίτσης αντικαθιστά τον κ. Ιω. Φίλο, ο οποίος αποχωρεί από την Τράπεζα μετά από υπηρεσία 42 ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή