Στην Ιαπωνία επεκτείνεται η εταιρεία φυτικών καλλυντικών APIVITA

Στην Ιαπωνία επεκτείνεται η εταιρεία φυτικών καλλυντικών APIVITA

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αγορά της Ιαπωνίας επεκτείνει τη δραστηριότητά της η εταιρεία φυτικών καλλυντικών APIVITA, η οποία τοποθέτησε τα προϊόντα της σε 23 καταστήματα Holis και Sony Ρlaza.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, η συμφωνία που κλείστηκε με τα παραπάνω καταστήματα αφορά σε εξαγωγές αξίας τουλάχιστον 250.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο.

Η APIVITA εξάγει ακόμη στις αγορές των ΗΠΑ, Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν, Ντουμπάι, Ισπανίας, Αγγλίας, Σουηδίας, Γερμανίας, Ιρλανδίας, Βελγίου, Φιλιππίνων, Κύπρου και Βουλγαρίας.

Η εκτίμηση της εταιρείας για το 2005 είναι ότι οι εξαγωγές θα ξεπεράσουν το 10% του κύκλου εργασιών, ωστόσο η χρονιά κατά την οποία θα κορυφωθούν οι εξαγωγές εκτιμάται πως θα είναι το 2007.

Στην Ταϊβάν μέχρι το τέλος του 2005 τα προϊόντα της θα βρίσκονται σε 3 ακόμη καταστήματα, ανεβάζοντας τον αριθμό σε 6. Στις ΗΠΑ, η APIVITA βρίσκεται στο μεγαλύτερο και ιστορικότερο φαρμακείο της Ν. Υόρκης, το Bigelows, που χρονολογείται από το 1830. Αλλά και στην Καλιφόρνια, τα προϊόντα της εταιρείας βρίσκονται σε δύο καταστήματα της Fred Segal καθώς και στις αλυσίδες Nordstrom, Douglas, Beauty First και Pure Beauty. Στην Ισπανία, προϊόντα της βρίσκονται σε 200 φαρμακεία της Μαδρίτης και της Ανδαλουσίας, σε 12 καταστήματα της αλυσίδας El Corte Ingles, με συμφωνημένη είσοδο σε ακόμη 58 καταστήματα El Corte Ingles και 800 φαρμακεία έως το τέλος του 2005.

Στη Σουηδία τα προϊόντα της APIVITA βρίσκονται σε 52 σημεία της αλυσίδας Naturapoteket. Πέρυσι η εταιρεία είχε πωλήσεις 23,6 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων 1,3 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή