EN ΣΥΝΤΟΜΙΑ

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για γρήγορο Ιντερνετ, νέο προϊόν της Vivodi Τelecom

Το DSLcube αποτελεί το νέο προϊόν της Vivodi Telecom για γρήγορο Ιντερνετ. Με ταχύτητα 512/128Kbps από την πρώτη ημέρα της τρίμηνης συνδρομής και δυνατότητα αναβάθμισης έως τα 4Mbps, το DSLcube εισάγει τον χρήστη στην ευρυζωνική εποχή, προσφέροντας πολλές δυνατότητες και εφαρμογές. Ειδικότερα, το νέο προϊόν της Vivodi περιλαμβάνει τρίμηνη προπληρωμένη συνδρομή ADSL πρόσβασης και Ιντερνετ σε ταχύτητα 512/128Kbps, το τέλος ενεργοποίησης ADSL γραμμής, τον απαραίτητο εξοπλισμό που επιτρέπει τη δυνατότητα λειτουργίας τόσο σε γραμμές PSTN όσο και ISDN, πέντε email accounts και WebMail, καθώς και δυνατότητα χρήσης static IP και υπηρεσιών Web Hosting. Παράλληλα, παρέχει στον χρήστη την ευκαιρία να ανακαλύψει όλες τις δυνατότητες του Broadband Internet (μουσική, video, τηλεφωνία, on-line games). Με την αγορά κάθε DSLcube, στην τιμή των 165 ευρώ, η Vivodi προσφέρει μία συσκευή αναπαραγωγής μουσικής iPod shuffle 512 MB της Apple, ενώ σε συνεργασία με το mpGreek.gr προσφέρει 20 τραγούδια της επιλογής του χρήστη.

«Νέα Επιχειρηματικότητα»

Το προϊόν «Νέα Επιχειρηματικότητα» παρουσίασε η ATEbank το οποίο απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες. Με το νέο προϊόν προσφέρονται διάφορα είδη δανείων όπως Κεφάλαιο Κίνησης, Κεφάλαιο Κίνησης Μονιμότερου Χαρακτήρα, Δάνειο Επαγγελματικής Στέγης και Δάνειο Εξοπλισμού καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του πελάτη. Το επιτόκιο διαμορφώνεται κατά περίπτωση ανάλογα με τα ισχύοντα για κάθε είδος δανείου που επιλέγει ο πελάτης, ωστόσο η ATEbank προσφέρει υπό προϋποθέσεις Bonus – μείωση του περιθωρίου επιτοκίου κατά 0,5 εκατοστιαίες μονάδες. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς έως 60 ημέρες και μέχρι 2 φορές της δόσης του δανείου χωρίς επιπτώσεις, δωρεάν καρνέ επιταγών, εκπτώσεις έως 30% σε ασφαλιστικά προγράμματα που αφορούν επιχειρήσεις, παροχή υπηρεσιών Leasing με μειωμένα επιτόκια κατά μία μονάδα και μειωμένες προμήθειες κατά 20%. Ακόμα προσφέρεται εταιρική κάρτα χωρίς συνδρομή (καθ’ όλη τη διάρκεια των δανείων) για τον επιχειρηματία και τα στελέχη του, καθώς και δωρεάν σχεδιασμός δημιουργικού για διαφημιστική προβολή μέσω της ΑΤΕΑdvertising.

Σε πτώση η Μοτοδυναμική

Απογοητευτικά τα εξαμηνιαία αποτελέσματα της νεοεισηγμένης Μοτοδυναμική καθώς τα καθαρά κέρδη παρουσιάζουν πτώση 6,6%, ενώ ο κύκλος εργασιών κατέγραψε απώλειες 10,14%. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, η διοίκηση σημειώνει ότι το 2004 επικράτησαν ειδικές συνθήκες στην αγορά που οδήγησαν σε αυξημένη ζήτηση κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω του προολυμπιακού ευνοϊκού κλίματος. Αντίθετα, κατά το 2005 η εποχικότητα των πωλήσεων επιμηκύνεται και εξομαλύνεται, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την εξέλιξη των πωλήσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. H Μοτοδυναμική εκφράζει την πεποίθηση ότι η εταιρεία βρίσκεται σε πορεία σταθεροποίησης στο υψηλό επίπεδο κύκλου εργασιών που διαμορφώθηκε κατά το 2004. Σε επίπεδο Ομίλου, ο κύκλος εργασιών κατά το πρώτο εξάμηνο του 2005 ανέρχεται σε 35,6 εκατ. ευρώ, μειωμένος κατά 11% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2004 και το EBITDA ανέρχεται σε 2,77 εκατομμύρια ευρώ, μειωμένο κατά 22,25% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2004. Τα καθαρά κέρδη διαμορφώνονται σε 1,47 εκατομμύρια ευρώ, 29% χαμηλότερα από το α΄ εξάμηνο του 2004.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή