Πρώτο Διεθνές Συνέδριο Πωλήσεων στην Ελλάδα

Πρώτο Διεθνές Συνέδριο Πωλήσεων στην Ελλάδα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Πωλήσεων στην Ελλάδα οργανώνει η Response International (www.response-intl.com και www.response.gr. τηλ.210-8021145) από 16-18 Μαΐου 2006 υπό την αιγίδα δύο παγκόσμιων ινστιτούτων πωλήσεων, του United Professional Sales Association (UPSA) και του Sales & Marketing Executives International (SMEI). Επίσημο χαιρετισμό στο συνέδριο θα απευθύνει ο υφυπουργος Ανάπτυξης Ιωάννης Παπαθανασίου.

Πρωταρχικός σκοπός του είναι να καθιερωθεί ως το ετήσιο «σημείο συνάντησης» των υψηλόβαθμων επαγγελματιών των πωλήσεων όλων των κλάδων. Απευθύνεται σε μεσαία και ανώτερα στελέχη της επιχειρηματικής αγοράς από τους χώρους των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και των ανθρώπινων πόρων.

Έχουν προσκληθεί και συμμετέχουν διεθνείς αυθεντίες των πωλήσεων, διακεκριμένοι συγγραφείς, εκπρόσωποι των κορυφαίων παγκόσμιων ινστιτούτων πωλήσεων, καταξιωμένοι Έλληνες CEOs, κορυφαία στελέχη του χώρου των πωλήσεων στην Ελλάδα. Σε ευρωπαϊκή αποκλειστικότητα θα παρουσιασθούν τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας «Sales, Performance Optimization Study 2006». Οι εργασίες του συνεδρίου θα επικεντρωθούν επίσης στις πωλήσεις Business-to-Business και στις πωλήσεις Business-to-Consumers. Επίσημος χορηγός επικοινωνίας είναι η «Κ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή