EN ΣΥΝΤΟΜΙΑ

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διανομή μερίσματος αποφάσισε η «Πέτρος Πετρόπουλος» ΑΕΒΕ

Τη διανομή μερίσματος ύψους 0,33 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε, μεταξύ άλλων γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας «Πέτρος Πετρόπουλος» ΑΕΒΕ που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των μετόχων που εκπροσωπούν το 75,96% του μετοχικού κεφαλαίου. Επιπλέον, ενεκρίθησαν οι εκθέσεις του Δ.Σ. και των ελεγκτών της εταιρείας για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής περιόδου 1/1 – 31/12/2005, καθώς και οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της 31/12/2005. Οσον αφορά το μέρισμα, δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι μετοχών στη λήξη της χθεσινής (11/5/06) συνεδρίασης του Χ.Α., ενώ η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω της Εθνικής Τράπεζας και θα ξεκινήσει στις 22 Μαΐου 2006.

Συνεργασία KOMGROUP – ΡRΟFΙLΕ

Συμφωνία με τον χρηματοοικονομικό και τεχνολογικό όμιλο KOMGROUP, υπέγραψε η εταιρεία PROFILE. Αντικείμενο της συμφωνίας, είναι η από κοινού με τον όμιλο προώθηση και εδραίωση του συστήματος διαχείρισης επενδύσεων IMSplus, στις χώρες του Κόλπου, (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν, Μπαχρέιν). Η λύση της στρατηγικής συνεργασίας με την PROFILE επιλέχθηκε από τον όμιλο ΚΟΜGRΟUΡ λόγω της πλούσιας λειτουργικότητας στο Brokerage, της επεκτασιμότητας με άλλες λύσεις, όπως Asset Management και Wealth Management, καθώς και της διεθνούς εγκατεστημένης βάσης του IMSplus που την καθιστά έγκυρη και αποτελεσματική επιλογή. Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, η PROFILE εγκαθιστά κατ’ αρχήν την ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης επενδύσεων και αγορών IMSplus στη NAEEM SHARES & BONDS, τη χρηματοοικονομική εταιρεία του ομίλου KOMGROUP για την αυτόματη εκτέλεση συναλλαγών στα τρία χρηματιστήρια των Αραβικών Εμιράτων, τόσο στο DUBAI όσο και στο ABU DHABI (DIFX, DFM, ΑDSΜ).

Προμήθεια δορυφορικών σταθμών

Στην υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία OTESAT MARITEL A.E. (θυγατρική του ΟΤΕ) ανακοίνωσε ότι προχώρησε η εταιρεία ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ. Ειδικότερα, η σύμβαση αφορά την προμήθεια 25 φορητών δορυφορικών τερματικών σταθμών INMARSAT του δανέζικου οίκου THRANE & THRANE. Η αξία της συμφωνίας ανέρχεται σε περίπου 213.400 ευρώ.

Η SATO εξοπλίζει τουρκική τράπεζα

Σε συνεργασία ύψους 2,5 εκατ. ευρώ προχώρησε η θυγατρική εταιρεία του ομίλου SATO στην Τουρκία, TCC (The Chair Company), με την πέμπτη κατά σειρά μεγαλύτερη τουρκική τράπεζα HALKBANK. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η HALKBANK πρόκειται να εξοπλίσει 550 καταστήματα με καθίσματα της TCC. Η συνεργασία θα ολοκληρωθεί σε διάστημα πέντε χρόνων, ενώ μέσα σε δύο μήνες θα πραγματοποιηθούν οι παραγγελίες για τα πρώτα 40 υποκαταστήματα. Η TCC θα προμηθεύει 110 υποκαταστήματα της τράπεζας ετησίως.

Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση

Σε αποκλειστική συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Αθηνών (ΠΟΑ), Athens Environmental Foundation, προχωρεί το Centre for Sustainability and Excellence (CSE), με στόχο την εφαρμογή του πρωτοποριακού προγράμματος με τίτλο «Οι Πρεσβευτές του Περιβάλλοντος». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που έχει δημιουργηθεί από τον γνωστό περιβαλλοντολόγο Jean-Michel Cousteau, και το οποίο θα εφαρμοσθεί σε παιδική παραλιακή κατασκήνωση του Σουνίου από τον ΠΟΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή