Easy Hotel: επέκταση με 38 μονάδες σε Μ. Ανατολή, Αφρική και Ινδία

Easy Hotel: επέκταση με 38 μονάδες σε Μ. Ανατολή, Αφρική και Ινδία

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επέκτασή της στη Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και Ινδία με τη δημιουργία αλυσίδας 38 ξενοδοχειακών μονάδων ανακοίνωσε η Easy Ηotel.

Για την υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, η Easy Hotel υπέγραψε συμφωνίαfranchise με την εταιρεία επενδύσεων Istithmar Hotels, θυγατρική της Istithmar PJSC με έδρα το Ντουμπάι μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Η συμφωνία με την Istithmar θα επιτρέψει την είσοδο της Εasy Hotel στον αραβόφωνο κόσμο και στην Ινδική χερσόνησο, δηλαδή σε περιοχές όπου η ζήτηση για διαμονή σε επώνυμα ξενοδοχεία μέσου κόστους αναμένεται να αυξηθεί με εντατικούς ρυθμούς. Οι χώρες στις οποίες θα δραστηριοποιηθεί η Easy Hotel είναι το Ντουμπάι με 6 μονάδες η Ινδία με 8 μονάδες, η Σαουδική Αραβία με 3 μονάδες, το Πακιστάν με 3 μονάδες, ο Λίβανος με 2 μονάδες, η Αίγυπτος με 2 μονάδες και μ’ ένα ξενοδοχείο στις Sharjah, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Ομάν, Αμπου Ντάμπι, Ras Al Khaimah, Κατάρ, Μαρόκο, Τουρκία, Συρία, Λιβύη, Ιορδανία, Τυνησία και Αλγερία. Τα 8 από τα 38 συνολικά ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν μέχρι το τέλος του 2007 και τα επόμενα 18 μέχρι το τέλος του 2008. Τα υπόλοιπα 12 ξενοδοχεία θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους σταδιακά, μέσα στα επόμενα 3 χρόνια. Το κάθε ξενοδοχείο θα διαθέτει από 80 έως 120 δωμάτια.

Σημειώνεται ότι το πρώτο ιδιόκτητο Easy Hotel ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Αύγουστο του 2005 στο Λονδίνο. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου franchised ξενοδοχείου Easy Hotel στην Ελβετία, ενώ μέχρι το τέλος του 2006 αναμένεται η λειτουργία δύο ακόμη franchised Easy Hotel, αυτή τη φορά στο Λονδίνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή