Με εκπτώσεις 15-50%… απάντησε η HellenicSea Ways

Με εκπτώσεις 15-50%… απάντησε η HellenicSea Ways

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H απόφαση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας (YEN) να απελευθερώσει τις ακτοπλοϊκές υπηρεσίες από έξι λιμάνια προκάλεσε την άμεση εξαγγελία, από την πλευρά των εταιρειών, εκπτωτικών πακέτων για το επιβατικό κοινό.

Οι εκπτώσεις αυτές ξεκινούν από 15% και φθάνουν και το 50%, για ορισμένες ειδικές κοινωνικές ομάδες.

«Η απελευθέρωση δεν φέρνει αυξήσεις στο ναυλολόγιο, αλλά αντιθέτως φέρνει πολλές μειώσεις», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της HellenicSea Ways, Γεράσιμος Στρίντζης. O ίδιος τόνισε ακόμη ότι οι αυξήσεις που θα υπάρξουν από την εταιρεία τους θα είναι έως δύο ευρώ για τα συμβατικά πλοία και έως τέσσερα ευρώ για τα ταχύπλοα. Ωστόσο, φαίνεται ότι αξιοποιώντας τα εκπτωτικά πακέτα το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υπέρ του επιβάτη.

Η συγκεκριμένη εταιρεία, όπως αναφέρθηκε χθες, προσφέρει:

– Εκπτωση 15% για τους επιβάτες που αγοράζουν το εισιτήριό τους έως και 15 ημέρες νωρίτερα με αναχώρηση τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

– Εκπτωση 10% για τους συχνούς επιβάτες. H εταιρεία θα επιστρέφει το 10% της αξίας του ναύλου με δωρεάν εισιτήρια αναλόγου αξίας μετά τη συμπλήρωση 1.000 μιλίων.

– Εκπτωση έως 20% για εισιτήρια πολλαπλών διαδρομών.

– Εκπτώσεις ναύλων κατά 50% στους συνταξιούχους NAT, πολυτέκνους και άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ στους φοιτητές και στους στρατιωτικούς η έκπτωση θα είναι 25%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή