Συνέδριο Ενδυσης στη Θεσσαλονίκη

Συνέδριο Ενδυσης στη Θεσσαλονίκη

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα πεδίο ανταλλαγής απόψεων, διαλόγου και ενημέρωσης πάνω σε καίρια θέματα σχετικά με τη διαμόρφωση του νέου παγκόσμιου χάρτη στην κατανομή της παραγωγής και εμπορίας κλωστοϋφαντουργικών και ενδυμάτων θα αποτελέσει το 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενδυσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ενδυσης – (IAF – International Apparel Federation) που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, στις 19-20 Ιουνίου.

Είναι η δεύτερη φορά, σε περίοδο 16 ετών, που το Παγκόσμιο Συνέδριο πραγματοποιείται στην Ελλάδα – διοργανώνεται δε, από τους ελληνικούς Συνδέσμους Ενδυσης και Μόδας, ΣΚΕΕ (Σύνδεσμος Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων) και ΣΕΠΕΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος) και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης.

Εν μέσω ουσιαστικών αλλαγών στη διεθνή αγορά κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης, το συνέδριο αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός για τον κλάδο αυτή την περίοδο καθώς, μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν οι στρατηγικές που ακολουθούνται από χώρες και από επιχειρήσεις και θα αναλυθεί η καταναλωτική συμπεριφορά. Το 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενδυσης, εκτός από την εκπαιδευτική του πλευρά, θα δώσει τη δυνατότητα σε Ελληνες επιχειρηματίες του ευρύτερου χώρου της μόδας να συναντηθούν με υφιστάμενους ή πιθανούς συνεργάτες απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι με τη σειρά τους θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας με εταιρείες της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής των Βαλκανίων, της Ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή