Ηλεκτρονική Αθηνών: Στόχος η αύξηση του δικτύου της

Ηλεκτρονική Αθηνών: Στόχος η αύξηση του δικτύου της

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθαρά κέρδη 4 εκατ. ευρώ αναμένει φέτος η Ηλεκτρονική Αθηνών, η οποία δίδει έμφαση στην αύξηση του δικτύου της με τη δημιουργία 5 καταστημάτων Mega Stores.

Οπως ανέλυσε χθες ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Ιωάννης Στρούτσης στα μέλη της Ενωσης Θεσμικών Επενδυτών, στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι μέχρι το τέλος του 2008 να αυξηθεί το μερίδιο αγοράς στο 16%, από 11% περίπου που είναι σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι οι πωλήσεις της εταιρείας θα ανέλθουν στα 200 εκατ. ευρώ περίπου. Για το ίδιο διάστημα, η διοίκηση έχει θέσει στόχο την ετήσια αύξηση των μετά φόρων κερδών περί το 15% κατά μέσον όρο. Παράλληλα, στους στόχους της Ηλεκτρονικής Αθηνών συμπεριλαμβάνεται και η επέκτασή της στα Βαλκάνια με αφετηρία τη Σερβία, όπου σύντομα θα λειτουργήσει μισθωμένο Megastores Electronica, 2.500 τ.μ., ενώ ήδη επιδιώκεται και η εξεύρεση και δεύτερου χώρου για τη δημιουργία και άλλου καταστήματος στην ίδια περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή