ΕΒΔΟΜΑΔΑ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία για την εξαγορά του 51% της Beogradsko Μesovito

Στο τελικό στάδιο αποκλειστικών διαπραγματεύσεων για την εξαγορά του 51%των μετοχών της σερβικής εταιρείας Beogradsko Mesovito Preduzece A.D. Beograd, στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται το ξενοδοχείο Hyatt Regency Βελιγραδίου, ανακοίνωσε ότι βρίσκεται η εταιρεία ελληνικών ξενοδοχείων Λάμψα. Το εν λόγω ξενοδοχείο είναι δυναμικότητας τριακοσίων οκτώ (308) δωματίων και σουιτών και διαθέτει σειρά συνοδευτικών εγκαταστάσεων (δύο εστιατόρια, τρία μπαρ, συνεδριακές αίθουσες, αθλητικό κέντρο), βρίσκεται δε σε ιδιαίτερα κομβικό σημείο της νέας πόλης του Βελιγραδίου.

Εuromedica: στα 35,92 εκ. ευρώ οι ενοποιημένες πωλήσεις

Οι ενοποιημένες πωλήσεις της Euromedica διαμορφώθηκαν στα 35,92 εκατ. ευρώ για το α΄ τρίμηνο 2006, σημειώνοντας αύξηση 9,46%, ενώ τα ενοποιημένα αποτελέσματα προ φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου ανήλθαν σε 3,75 εκατ., σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση κατά 141,19%. Παράλληλα, τα ενοποιημένα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων διαμορφώθηκαν σε 6,54 εκατ., σημειώνοντας αύξηση κατά 49,27%. Τα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους τετραπλασιάσθηκαν σε σχέση με το α΄ τρίμηνο του 2005, ανερχόμενα σε 2,78 εκατ.

Χαλκόρ: τετραπλασιασμός κερδών

Η Χαλκόρ πέτυχε τετραπλασιασμό της κερδοφορίας στο α΄ τρίμηνο του 2006 έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2005 καθώς τα ενοποιημένα διαμορφώθηκαν στα 13,4 εκατ. ευρώ, έναντι 3,06 εκατ. ευρώ το α΄ τρίμηνο του 2005. Οι ενοποιημένες πωλήσεις έφθασαν το επίπεδο των 238,3 εκατ. ευρώ έναντι 148 εκατ ευρώ το α΄ τρίμηνο του 2005. Ο Ομιλος Χαλκόρ συνέχισε και το 2005 το επενδυτικό του πρόγραμμα, με επίκεντρο κυρίως το εργοστάσιο της θυγατρικής SOFIA MED στη Βουλγαρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή