Η CESR καλωσορίζει και αποδέχεται

Η CESR καλωσορίζει και αποδέχεται

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ανεξάρτητη αρχή των ευρωπαϊκών επιτροπών κεφαλαιαγοράς (CESR) καλωσορίζει τα συμπεράσματα του Ecofin που υιοθετήθηκαν από τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών της Ευρώπης και αποδέχεται την επιβεβαιωμένη εντολή που έχει δοθεί στην CESR να προωθήσει την εποπτική εναρμόνιση ανάμεσα στις εποπτικές αρχές κεφαλαιαγοράς της Ευρώπης.

Σε συμφωνία με τις βασικές συστάσεις της έκθεσης της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών για την Εποπτεία των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και τη Λευκή Βίβλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με την Πολιτική για τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, η CESR θα:

– Δημιουργήσει ένα μηχανισμό διαμεσολάβησης στο δεύτερο μισό του 2006.

– Αναπτύξει στο 2006 και 2007, μηχανισμούς για την ηλεκτρονική ανταλλαγή δεδομένων για την εφαρμογή των διατάξεων της MiFiD.

– Διενεργήσει το 2007 μια βασική μελέτη για την παραχώρηση εξουσιών κατά εφαρμογή της Οδηγίας για το Ενημερωτικό Δελτίο.

– Ενισχύσει ένα κοινό εποπτικό μηχανισμό, που υποστηρίζει την ανταλλαγή των υπαλλήλων και προωθεί την ανάπτυξη κοινών εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή