Λεμονής: Νέα brands και καταστήματα

Λεμονής: Νέα brands και καταστήματα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζει να επενδύει σε νέα brands αλλά και στην περαιτέρω επέκταση του υπάρχοντος δικτύου καταστημάτων του ο Ομιλος Λεμονή, που διαχειρίζεται τα καταστήματα υποδημάτων Καλογήρου, Χαραλάς και Nine West. Σύμφωνα με τον οικονομικό διευθυντή του ομίλου, κ. Δημήτρη Τσούνη, οι πωλήσεις θα διαμορφωθούν περίπου στα 76 εκατ. ευρώ φέτος, αυξημένες κατά 23% συγκριτικά με το 2005. Ιδιαίτερα θετική κρίνεται η πορεία του νέου καταστήματος Dolce & Gabbana που άνοιξε την περασμένη άνοιξη στο κέντρο της Αθήνας, όπως επίσης και της μπουτίκ Ferragamo, σημεία με τα οποία ο όμιλος εισήλθε και στην αγορά της ένδυσης. Στόχος της διοίκησης του ομίλου είναι η επέκταση του δικτύου καταστημάτων, που σήμερα περιλαμβάνει 40 σημεία, με νέα καταστήματα λιανικής πώλησης, όπου κρίνεται ότι υπάρχουν αγορές με σημαντική προοπτική, επισημαίνει ο κ. Τσούνης. Ο ίδιος τόνισε στην «Κ» ότι ποσοστό 10% περίπου του ετήσιου κύκλου εργασιών του ομίλου πραγματοποιείται από τα 4 εκπτωτικά καταστήματα all about shoes που ο όμιλος διατηρεί, καθώς και το αντίστοιχο shop-in-a-shop στο Factory Outlet του Φαλήρου, υπολογίζοντας τις φετινές τους πωλήσεις σε 7,6 εκατ. ευρώ. «Σε αυτά τα καταστήματα, οι πελάτες βρίσκουν όλες τις συλλογές υποδημάτων που ο Ομιλος Λεμονή αντιπροσωπεύει για την ελληνική αγορά, συμπεριλαμβανομένων των Καλογήρου, Χαραλάς και Nine WestΜ.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αγοραστική κίνηση σε ό,τι αφορά το κατάστημα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ερμού & Αιόλου, το οποίο είναι και το παλαιότερο από τα εκπτωτικά μας καταστήματα. Σε αυτό, μάλιστα, από την προσεχή άνοιξη οι πελάτες μας θα μπορούν να βρίσκουν και όλες τις συλλογές ρούχων, παλαιότερων σεζόν, από τα Dolce & Gabbana, Ferragamo και Τod’sΜ. Καταστήματα all about shoes υπάρχουν ακόμη στο Φάληρο, το The Mall και τη Θεσσαλονίκη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή