Σελόντα και Carrefour διευρύνουν τη συνεργασία τους

Σελόντα και Carrefour διευρύνουν τη συνεργασία τους

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διευρύνει τη συνεργασία του με τη Σελόντα η Carrefour, η οποία για την τρέχουσα χρήση αναμένει τζίρο ύψους 2 δισεκατομμύρια ευρώ έναντι 1,8 δισ. ευρώ που ήταν το 2005. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της σειράς προϊόντων «Ποιοτική Οδός Carrefour-Champion» η Σελόντα θα προμηθεύει τα υπερμάρκετ και τα σούπερ μάρκετ Carrefour και Champion και με λαβράκι (πλην τσιπούρας), στο πλαίσιο των όρων που θέτει ο όμιλος.

Τα προϊόντα της σειράς Ποιοτική Οδός είναι αποτέλεσμα μιας συνεργασίας ανάμεσα στην εταιρεία και τους παραγωγούς, οι οποίοι δεσμεύονται να τηρήσουν ένα αυστηρό «βιβλίο συγγραφής υποχρεώσεων» και από κοινού να αναπτύξουν και να προσφέρουν προϊόντα που να είναι υγιεινά, γνήσια και να διαφυλάσσουν τους νόμους του περιβάλλοντος, όπως σημειώνεται. Στο πλαίσιο της Ποιοτικής Οδού, ο όμιλος Carrefour έχει κλείσει συμφωνίες συνεργασίας με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βέροιας Venus Growers για ροδάκινα και νεκταρίνια, την εταιρεία Βλαχάκη (αυγά), την Ιω. Μενεγάτος στα Καλάβρυτα (φέτα), με τη ΜΕΖΑΠ (χαλβάς), με την Αγγελάκης (κοτόπουλα) και την Creta Farm (χοιρινό κρέας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή