EN ΣΥΝΤΟΜΙΑ

4' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσφορές της FORTHnet για χρήστες ADSL

Τώρα και μέχρι 15 Ιανουαρίου 2007, η FORTHnet δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ADSL χρήστες της -παλιούς και νέους- να συνδυάσουν τα πακέτα σταθερής τηλεφωνίας FORTHnet εθνικά 24 ή FORTHnet εθνικά 12 και να απολαύσουν εκτός από απεριόριστο ευρυζωνικό Internet, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις όλο το 24ωρο, κάθε μέρα με το πιο συμφέρον συνολικό μηνιαίο κόστος.

Το πακέτο FORTHnet εθνικά 24 προσφέρει χωρίς χρονοχρέωση απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις όλο το 24ωρο κάθε μέρα, ενώ το πακέτο FORTHnet εθνικά 12 προσφέρει χωρίς χρονοχρέωση απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις για τις ώρες 20.00 με 8.00 καθημερινά και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Οι νέοι χρήστες FORTHnet ADSL που θα αγοράσουν ADSL in a box ή ADSL in a box PLUS, μέχρι τις 15/1/2007 θα μπορούν να εκμεταλλευτούν ταυτόχρονα και την προσφορά «ΑΠΟΣΥΡΣΗ» με δύο επιπλέον μήνες δωρεάν διάρκεια. Ετσι για παράδειγμα, για τους νέους χρήστες ADSL in a box στα 768, που επιλέγουν το πρόγραμμα FORTHnet εθνικά 24, το συνολικό μηνιαίο κόστος για απεριόριστο ευρυζωνικό internet και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις για τους επόμενους 8 μήνες είναι 30 ευρώ.

– Ολες οι χριστουγεννιάτικες προσφορές των εταιρειών για συνδέσεις Ιντερνετ στο www.kathimerini.gr

Επιστολή «Θεμελιοδομής» στο Χ.Α.

Στο τελικό τους στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον στρατηγικό επενδυτή καθώς επίσης και με τις πιστώτριες τράπεζες προκειμένου να προχωρήσει σε κατάθεση αιτήσεως για την υπαγωγή της στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 44 του Ν. 1892/1990 υποστηρίζει η διοίκηση της Θεμελιοδομή, με χθεσινή επιστολή προς το Χ.Α. Στην επιστολή αναφέρεται ότι έξι τράπεζες (Alpha Bank, Πειραιώς, Εμπορική, Εθνική, Proton Bank και Αττικής) κατέθεσαν στο Εφετείο Θεσσαλονίκης αίτηση υπαγωγής της Θεμελιοδομής στις διατάξεις του άρθρου 46Α του Ν. 1892/1990 με τη δικάσιμο να ορίζεται για τις 22 Ιανουαρίου του 2007, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας. Οι Alpha Bank και Πειραιώς είχαν ήδη καταθέσει αίτηση υπαγωγής της Θεμελιοδομής στο άρθρο 46 του Ν. 1892/1990, ωστόσο, κατά τη χθεσινή δικάσιμο (11/12/06) παραιτήθηκαν. Ταυτόχρονα, παραιτήθηκε και το Ελληνικό Δημόσιο από την παρέμβαση που είχε ασκήσει.

Συνεργασία Βαράγκης – ΜVS

Στον χώρο των σκαφών αναψυχής εισέρχεται η εισηγμένη εταιρεία επίπλων Βαράγκης, μέσω της συμφωνίας συνεργασίας που συνήψε με την MVS και Συνεργάτες – Ανώνυμη Εταιρεία Κατασκευαστικών, Τεχνικών, Διακοσμητικών, Ναυτιλιακών, Εμπορικών Εργασιών, Υπηρεσιών, Ειδών, Εξοπλισμού και Επιχειρήσεων (MVS). Η MVS θα δραστηριοποιηθεί στον σχεδιασμό, κατασκευή, μετασκευή και διακόσμηση εσωτερικών χώρων θαλαμηγών και σκαφών αναψυχής και στο πλαίσιο της συνεργασίας θα αναθέτει στη Βαράγκης την προμήθεια ειδικών κατασκευών, ξυλεπενδύσεων και επίπλων, καθώς και τις εργασίες πλήρους μελέτης εφαρμογής των κατασκευών αυτών, τα σχέδια και σχετικά δείγματα. Η εν λόγω συνεργασία είναι αορίστου χρόνου και αποκλειστική για τα μέρη και στο πλαίσιό της, η Βαράγκης έχει το δικαίωμα να αποκτήσει το 2008 το 16,5% των μετοχών της MVS στην ονομαστική τους αξία. Ο βασικός μέτοχος της MVS θα έχει το δικαίωμα από τον Απρίλιο 2011 έως τον Ιανουάριο 2012 να αποκτήσει μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Βαράγκης μέχρι το 10% των μετοχών της εταιρείας στη μέση χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής του τελευταίου εξαμήνου, εφόσον η παραπάνω συνεργασία προσδώσει στην Βαράγκης κύκλο εργασιών ανώτερο των 10 εκατ. ευρώ στο διάστημα μέχρι την 31/12/2010.

SPRIDER STORES: αύξηση 27,4%

Σε 93 εκατ. ευρώ αναμένεται να διαμορφωθεί ο κύκλος εργασιών του Ομίλου SPRIDER STORES το 2006, αυξημένος κατά 27,4% σε σχέση με πέρυσι, ενώ η αντίστοιχη πρόβλεψη για το 2007 ανέρχεται σε 112 εκατ. ευρώ. Τα στοιχεία αυτά έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του ομίλου κατά τη διάρκεια πρόσφατης παρουσίασης σε θεσμικούς επενδυτές. Τα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας για το 2006 εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 8,2 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 41,7% έναντι του 2005, ενώ το 2007 αναμένεται να διαμορφωθούν σε 11 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία προσανατολίζεται στην ενίσχυση των πωλήσεων προϊόντων με το εμπορικό σήμα SPRIDER, οι οποίες αναμένεται το 2006 να αποτελέσουν το 85% των συνολικών πωλήσεων, αλλά και τη μείωση των προμηθευτών της. Συγχρόνως, προωθείται η μακροπρόθεσμη επέκταση του δικτύου καταστημάτων σε 100 SPRIDER STORES στην Ελλάδα και πάνω από 30 SPRIDER STORES στο εξωτερικό και κυρίως στις χώρες των Βαλκανίων.

Ρlanning – A.T. Kearney

H εταιρεία Planning Σύμβουλοι Οργανώσεως Επιχειρήσεων Α.Ε. και η εταιρεία A.T. Kearney, ηγέτιδα εταιρεία συμβούλων στρατηγικής διεθνώς, ανακοίνωσαν την υπογραφή στρατηγικής συνεργασίας τους, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης υψηλής προστιθέμενης αξίας προς την ανώτατη διοίκηση οργανισμών και εταιρειών στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η συμφωνία προβλέπει αποκλειστική συνεργασία σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία και στενή συνεργασία των δύο εταιρειών σε σημαντικές χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και της Σερβίας.

Η συνεργασία Planning – A.T. Kearney δημιουργεί ένα συμβουλευτικό σχήμα που διαθέτει βαθύτατη τεχνογνωσία και μεθόδους αιχμής, στελέχη υψηλότατου επιπέδου, εμπειρία και benchmarking σε ζωτικούς τομείς της αγοράς. Η Planning Α.Ε., από την ίδρυσή της το 1989, υποστηρίζει την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα των μεγαλύτερων ελληνικών και πολυεθνικών ιδιωτικών επιχειρήσεων, καθώς και τον σχεδιασμό στρατηγικής και οργάνωσης των σημαντικότερων δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών. Η A.T. Kearney προσφέρει τις υπηρεσίες της από 52 γραφεία που εδρεύουν στα μεγάλα επιχειρηματικά κέντρα 34 χωρών. Στα γραφεία αυτά απασχολούνται 3.000 εργαζόμενοι με ευρεία βιομηχανική εμπειρία που προέρχονται από τα κορυφαία πανεπιστήμια και ιδρύματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή