ΦΑΚΕΛΟΣ: ΑΓΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σημαντικότερη και κρισιμότερη περίοδο του έτους διανύουν αυτές τις ημέρες οι αλυσίδες παιχνιδιών, καθώς ο μήνας Δεκέμβριος και οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σηματοδοτούν σχεδόν το ήμισυ του ετήσιου κύκλου εργασιών τους. Ωστόσο, η κατάσταση που επικρατεί στα λιμάνια εκτιμάται ότι ενδέχεται να δημιουργήσει εκτεταμένο πρόβλημα στις επιχειρήσεις, κυριότερα εκείνες που εξαρτώνται άμεσα από τις εισαγωγές.

Η αγορά πάντως εξακολουθεί να συσπειρώνεται γύρω από τις οργανωμένες αλυσίδες παιχνιδιών, οι οποίες ικανοποιούν πολλαπλές καταναλωτικές ανάγκες των παιδιών, δηλαδή, πέρα από το παιχνίδι, ενδύματα, υποδήματα και είδη βρεφανάπτυξης και σχολικά είδη, περιθωριοποιώντας σε έναν βαθμό τα μεμονωμένα, εξειδικευμένα καταστήματα παιχνιδιών. Με το δεδομένο εξάλλου ότι η υπογεννητικότητα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ανάπτυξη της αγοράς, εκτιμάται ότι ο εμπλουτισμός του προϊοντικού μείγματος των επιχειρήσεων είναι αναγκαίος, προκειμένου αυτές να παραμείνουν κερδοφόρες και σε αναπτυξιακή τροχιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή