ΕΚΤ: εγκαίνια Ηλεκτρονικού Αναγνωστηρίου

ΕΚΤ: εγκαίνια Ηλεκτρονικού Αναγνωστηρίου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 25 χρόνων λειτουργίας του, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) εγκαινίασε το νέο Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του. Η εκδήλωση «Ψηφιακή Βιβλιοθήκη – Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο ΕΚΤ: Ανοικτή Πύλη στην Παγκόσμια Γνώση» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2006, στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Γ. Παπαθανασίου, του γενικού γραμματέα Ερευνας και Τεχνολογίας καθ. Ι. Τσουκαλά και της Ειδικής Γραμματέως του υπουργείου Εθν. Παιδείας & Θρησκευμάτων δρ Ε. Κεφαλληναίου.

Σε ένα σύγχρονο διαλειτουργικό περιβάλλον, με 22 θέσεις εργασίας και χρήση «έξυπνων καρτών» τις οποίες ο χρήστης αποκτά με μικρό κόστος το νέο Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο εξασφαλίζει στους επισκέπτες πρόσβαση στο σύνολο του περιεχομένου της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του ΕΚΤ. Βρίσκεται εγκατεστημένο στη Βιβλιοθήκη Επιστήμης και Τεχνολογίας «Κ. Θ. Δημαράς» στο κτίριο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, είναι ανοικτό από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ παρέχεται η δυνατότητα εκτυπώσεων και αποθήκευσης της πληροφορίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή