ΕΒΔΟΜΑΔΑ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μείωση 4,2% του δείκτη υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών

Ο δείκτης κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων στο γ΄ τρίμηνο 2006, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του γ΄ τριμήνου 2005, παρουσίασε μείωση 4,2%, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος (ΕΣΥΕ). Εξάλλου, ο δείκτης κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες πληροφορικής κατά την ίδια χρονική σύγκριση παρουσίασε αύξηση 17%, ενώ ο δείκτης κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες «Αλλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων» παρουσίασε αύξηση 6,5%.

Παράταση παραγραφής

Παρατείνονται μέχρι 31/12/2008 οι προθεσμίες παραγραφής των φορολογικών υποθέσεων που αφορούν τις χρήσεις 2000 και 2001 και οι οποίες επρόκειτο να λήξουν στις 31/12/2006 και 31/12/2007 αντίστοιχα. Σχετικές διευκρινίσεις παρέχονται σε εγκύκλιο που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών σε όλες τις Εφορίες της χώρας. Οι προθεσμίες παραγραφής που παρατείνονται αφορούν κοινοποίηση φύλλων ελέγχου επιβολής φόρων, τελών και εισφορών.

Φήμες τα περί εξαγοράς

Μετά το ξάφνιασμα που δέχτηκε η αγορά από το Ιατρικό Κέντρο, το οποίο σε επιστολή του προς τις χρηματιστηριακές αρχές ανακοινώνει ότι έχει καταθέσει πρόταση για την εξαγορά του «Ερρίκος Ντυνάν», ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» κ. Ανδρέας Μαρτίνης έσπευσε στην ακόλουθη γνωστοποίηση: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις έντονες φήμες περί πώλησης του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, επιθυμώ να γνωρίσω δι’ υμών στο κοινό ότι ουδεμία απόφαση για πώληση του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν έχει ληφθεί και ουδεμία συγκεκριμένη πρόταση για αγορά του Νοσοκομείου μας έχει γίνει από τον Ομιλο Ιατρικό Αθηνών».

Οικόπεδο στη Σίνδο

Η Καλπίνης – Σίμος μέσω της κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας Μεταλλικά Προϊόντα Βορείου Ελλάδος αγόρασε από την ΕΤΒΑ οικόπεδο 32 στρεμμάτων στη ΒΙΠΕ ΣΙΝΔΟΥ. Στον χώρο αυτό θα ανεγερθούν εγκαταστάσεις στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του ομίλου στη Βόρειο Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή