Μάχη για τέσσερα έργα πληροφορικής ύψους 22 εκατ. ευρώ

Μάχη για τέσσερα έργα πληροφορικής ύψους 22 εκατ. ευρώ

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα έργα πληροφορικής συνολικού προϋπολογισμού 22 εκατ. ευρώ του υπ. Ανάπτυξης διεκδικούν με προσφορές περισσότερες από 15 εταιρείες. Για το σημαντικότερο εξ αυτών, το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Προμηθειών (ΕΣΗΔΠ) προϋπολογισμού 14 εκατ. ευρώ, ολοκληρώνεται η τεχνική αξιολόγηση των προσφορών που υπεβλήθησαν ανεξάρτητα ή σε κοινοπραξία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εταιρείες που διεκδικούν την υλοποίηση του έργου είναι οι Unisystems-Διηνεκής Πληροφορική, Altec, Singular-Otenet, EuropeaDynamics, H. Packard-Business Exchange, Ιντρακόμ, Infoquest-IBM. Με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, η διάρκεια υλοποίησης του έργου προβλέπεται 19μηνη, ενώ θα ακολουθήσει εξάμηνη πιλοτική λειτουργία.

Οπως κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιάννης Παπαθανασίου, η ηλεκτρονική διενέργεια των διαγωνισμών θα συμβάλει στη μείωση της γραφειοκρατίας και των καθυστερήσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή