Νέα προσέγγιση της αγοράς από τη Moda Bagno με ανταγωνιστικές τιμές

Νέα προσέγγιση της αγοράς από τη Moda Bagno με ανταγωνιστικές τιμές

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συντονίζει τις προσπάθειές της για τη βελτίωση της θέσης της, τους τελευταίους μήνες, η εισηγμένη εταιρεία εμπορίας επίπλου και ειδών υγιεινής Βαρβέρης-Μoda Bagno, στοχεύοντας ανάμεσα σε άλλα και σε ένα ευρύτερο αγοραστικό κοινό.

Ηδη τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου αποτέλεσαν την πρώτη ένδειξη βελτίωσης της οικονομικής της κατάστασης, ενώ και το τετράμηνο του 2007 κινείται με αύξηση των παραγγελιών της τάξεως του 20% συγκριτικά με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Σύμφωνα με τον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας, κ. Αν. Μυτιληναίο, σχεδιάζεται η λειτουργία δύο νέων εκθεσιακών χώρων στην Αττική, οι οποίοι θα ολοκληρωθούν εντός του 2008. Στον μεν ένα θα παρουσιάζεται μεγάλο μέρος της συλλογής των προϊόντων της Moda Bagno, στον δε άλλο θα παρουσιάζεται κυρίως η πρόταση της εταιρείας σε κλασικές συλλογές. «Πρόκειται για νέα προσέγγιση της αγοράς εκ μέρους της εταιρείας, ώστε να διαφοροποιηθεί και σε ευρύτερο αγοραστικό κοινό», επισημαίνει ο κ. Μυτιληναίος, σημειώνοντας ότι στόχος της Moda Bagno είναι η ανταγωνιστικότητα των τιμών, με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών μέσα από την επίτευξη οικονομιών κλίμακος, αλλά και τη συμπλήρωση στο ύφος ορισμένων εκ των διατιθέμενων σειρών στις απαιτήσεις ενός ευρύτερου αγοραστικού κοινού.

Επιπρόσθετα η Moda Bagno διεισδύει πλέον μεθοδικά και ανταγωνιστικά στην αγορά των κατασκευαστών και των έργων για τον εξοπλισμό ξενοδοχειακών μονάδων. «Οι παραπάνω ενέργειες αναμένεται να βελτιώσουν περαιτέρω την οικονομική κατάσταση της εταιρείας που βαίνει ανοδικά τους τελευταίους μήνες, λόγω της αναδιοργάνωσης που υφίσταται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτής της αναδιοργάνωσης παρατηρείται μεταξύ άλλων βελτίωση της αποδοτικότητας των πόρων στα τρίμηνα, αλλά και βελτίωση του μέσου χρόνου εξυπηρέτησης των παραγγελιών», καταλήγει ο κ. Μυτιληναίος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή