Ολοκληρώθηκε «λίφτινγκ» 3 εκατ. ευρώ στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Mare Nostrum

Ολοκληρώθηκε «λίφτινγκ» 3 εκατ. ευρώ στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Mare Nostrum

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επένδυση 3 εκατ. ευρώ ολοκληρώθηκε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Mare Nostrum, η διαχείριση του οποίου έπειτα από μία πενταετία λειτουργίας ως Club Med επανήλθε στην εταιρεία Χenotel.

Το ξενοδοχείο συνολικής δυναμικότητας 350 δωματίων βρίσκεται στην περιοχή της Βραυρώνας Αττικής. Το επενδυτικό πρόγραμμα περιελάμβανε την ανακαίνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της μονάδας. Ειδικότερα, μεταξύ των άλλων επαναδιαμορφώθηκαν οι χώροι στο lobby της μονάδας, κατασκευάστηκαν εξαρχής 3 πολυτελείς σουίτες με θέα τον κόλπο της Βραυρώνας και 3 junior suites. Επίσης, αναβαθμίστηκαν οι χώροι εστίασης της μονάδας.

Στο Mare Nostrum λειτουργούν τρεις ειδικά διαμορφωμένες συνεδριακές αίθουσες. Για τις ανάγκες κοινωνικών εκδηλώσεων διατίθεται συνεδριακή αίθουσα δυναμικότητας 350 ατόμων. Στις ειδικές εγκαταστάσεις της παραλίας του ξενοδοχείου φιλοξενούνται όλα τα θαλάσσια sports, ενώ λειτουργούν τρία οργανωμένα γήπεδα τένις, ένα γήπεδο μπάσκετ, ειδικός χώρος για πιγκ πογκ και υπαίθριος παιδότοπος. Στο ξενοδοχείο λειτουργεί το Mare Nostrum Thalasso, ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει σε καθημερινή βάση 200 άτομα καλύπτοντας έκταση 2.300 τ.μ. Το SPA του Mare Nostrum απαρτίζουν 4 διαφορετικοί χώροι, οι «Αμφιτρίτη», «Ολύμπιον», «Νηρηίδες» και «Αφροδίτη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή